Η κατάντια της ΝΔ-Μετά το άρθρο υπέρ Αλ Κάιντα, την αφωνία για τη Βόρεια Ηπειρο, ο Κούλης φέρνει Ρουβά στη Β' Αθήνας;

Του Στρατή Μαζίδη

Μετά την αρθρογραφία στελέχους της ΝΔ σε ξένη ιστοσελίδα υπέρ των τρομοκρατών της Αλ Κάιντα και κατά των Σύριων / Κούρδων, την αφωνία του κόμματος για τα όσα συμβαίνουν στη Χειμάρρα και τα εθνικά μας θέματα, διαβάζουμε στα "Παραπολιτικά":

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, η φημολογία που υπάρχει εδώ και καιρό για την ενασχόληση του γνωστού τραγουδιστή Σάκη Ρουβά, με την πολιτική, φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά.

Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός Έλληνας σταρ από τη στιγμή που εμφανίστηκε στο δημοψήφισμα, στηρίζοντας ένθερμα την καμπάνια του «Ναι», φούντωσαν οι συζητήσεις για την ένταξη του σε κάποιο πολιτικό κόμμα και την υποψηφιότητα του στη Β’ Αθήνας ή στην Περιφέρεια Αττικής.

Απ’ ότι πληροφορούμαστε, αυτή την περίοδο, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και πιθανόν και με τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ένταξη του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Αθήνας με ανοιχτό το ενδεχόμενο και για την Περιφέρεια Αττικής. Πολλοί είναι αυτοί που βλέπουν με θετικό μάτι τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα λέγοντας ότι αν γίνει αυτό θα είναι πρώτος βουλευτής και με διαφορά από τον δεύτερο.

Τι να πει κανείς... Αντί τα ψηφοδέλτια να στελεχώνονται από ικανούς και με περγαμηνές, αναζητούνται τρανταχτά ονόματα. Διότι προφανώς όπου υπάρχει καπνός, όλο και καμιά φλόγα θα βρίσκεται.

Η ΝΔ δε διαθέτει ομάδα. Δεν πείθει. Δεν έχει μήνυμα στην κοινωνία. Απλά προηγείται γιατί έχει έναν καταστροφικό αντίπαλο.

Αυτοί είναι οι άριστοι που αναζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Αν πάντως έχουμε να κάνουμε με Συμφωνία Αλήθειας ως προς το να μας διασκεδάζει ο αρχηγός της ΝΔ, το έχει πετύχει στο βέλτιστο βαθμό με την ανυπαρξία και τις άστοχες επιλογές του.
Ο Σάκης Ρουβάς πάλι που δεν μπόρεσε να καταλάβει κάποτε ότι στην άλλη άκρη του τηλεφώνου ήταν ο Γιώργος Μητσικώστας και όχι ο Μίκης Θεοδωράκης, ο άνθρωπος που ακόμη και στα σόου τα οποία παρουσιάζει, αδυνατεί να αρθρώσει έστω μια κανονική πρόταση με ένα κάποιο υποτυπώδες περιεχόμενο και μιλά ωσάν να έχει μια χούφτα βότσαλα στο στόμα, σκέπτεται να μπει στην πολιτική.

Θα πρέπει να καταλάβει πως στη ζωή υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις και πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις. Δεν είναι όλα μια εμπειρία για να τα δοκιμάσουμε...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail