Τα κακουργήματα και πλημμελήματα της Κλίντον οδηγούν σε συνταγματική ανωμαλία αν εκλεγεί


Πάτρικ Μπιουκάναν, δημοσιολόγος, πρώην υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Το εξαιρετικά κατατοπιστικό και λιτό άρθρο στην ιστοσελίδα του αναδημοσιεύεται σε σειρά αμερικανικών και ξένων πόρταλ. Ιδού τι γράφει:

(Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού)

Εάν η Χίλλαρυ Κλίντον εκλεγεί πρόεδρος την Τρίτη και εάν είναι σωστά αυτά που μετέδωσε ο Μπρετ Μπάϊερ από πηγές του FBI στο τηλεοπτικό δίκτυο Φοξ Νιους, η Αμερική οδεύει σε συνταγματική κρίση.

Πράγματι, φαίνεται επιτακτικό ο Διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμυ, ακόμη και κατά παράβαση του κανονισμού ή και αν του στοιχίσει την θέση του, να δηλώσει δημόσια εάν αυτό που κατέθεσαν οι πηγές του Μπάϊερ στο FBI είναι αλήθεια ή όχι.

Ο λαός έχει ανάγκη να γνωρίζει –πριν από την Τρίτη
Γιατί, εάν είναι αλήθεια, στην Κλίντον θα απαγγελθεί κατηγορία το 2017 και καταδίκη και απομάκρυνση από την Προεδρία το 2018.

Κατά τον Μπάϊερ, οι πράκτορες του FBI ανακάλυψαν νέα e-mails, προερχόμενα όπως λέγεται από τον διαμετακομιστή της Κλίντον, στον υπολογιστή που χρησιμοποιούσαν από κοινού η στενή συνεργάτιδά της Χιούμα Αμπεντίν και διαβόητος σύζυγός της Άντονυ Βάϊνερ.

Η μη παράδοση από τη Αμπεντίν του κομπιούτερ στο Στέϊτ Ντηπάρτμεντ, με την απομάκρυνσή της από την υπηρεσία, αποτελεί, ως αναφέρεται, παράβαση του αμερικανικού νόμου.
Επιπλέον οι φορητοί υπολογιστές των Τσέρυλ Μίλλς και Χήδερ Σάμουελσον, στενών συνεργάτιδων της Κλίντον που ελέγετο πως είχαν καταστραφεί από το FBI, φαίνεται ότι κρατήθηκαν και ότι «γίνεται εκμετάλλευσή τους» από το τμήμα Εθνικής Ασφάλειας.

Και εδώ είναι το κορυφαίο σημείο: Οι πηγές του στο FBI είπαν στον Μπαϊερ, με βεβαιότητα «99 τοις εκατό» ότι ο διακομιστής mail της Κλίντον στην Τσαπάκουα (σημ. αριστοκρατική συνοικία Ν. Υόρκης) «είχε υποστεί υποκλοπές από τουλάχιστον πέντε ξένες μυστικές υπηρεσίες . . .»

΄Αν είναι έτσι τα πράγματι, η Χίλλαρυ Κλίντον, ως Κίνδυνος Εθνικής Ασφάλειας, βαθμολογείται ισοδύναμη με τους ΄Αλτζερ Χις και Ντέξτερ Χουάϊτ (σημ: διαβόητοι κατάσκοποι υπέρ της ΕΣΣΔ στον Ψυχρό Πόλεμο), με την διαφορά ότι εκείνοι εκινούντο από προδίδουσα ιδεολογία, ενώ αυτή από Κλιντόνια αλαζονεία. Τι ξέρουν αυτές οι ξένες μυστικές υπηρεσίες για τους Κλίντον που δεν ξέρουν οι Αμερικανοί ψηφοφόροι;

Η δεύτερη αποκάλυψη από τον Μπάϊερ είναι ότι το ΄Ιδρυμα Κλίντον ήταν εδώ και ένα χρόνο αντικείμενο ενεργού έρευνας από το τμήμα οικονομικών εγκλημάτων του FBI και ότι η έρευνα έχει χαρακτηριστεί ως «υψηλής προτεραιότητας»

Ειδικώτερα το FBI έρευνα τις δημοσιευμένες καταγγελίες περί «χρηματισμού και εξαγοράς». Πρόκειται για την καταγγελία ότι το Στέητ Ντηπάρτμεντ με Υπουργό τη Χίλλαρυ αντάλλασσε πρόσβαση, εύνοια και πολιτικές αποφάσεις υπέρ ξένων καθεστώτων και μεγάλων δωρητών, που έδιναν εκατοντάδες εκατομμύρια στο ΄Ιδρυμα Κλίντον, επιπλέον των εξαψήφιων κάθε φορά αμοιβών για ομιλίες του Μπιλ και της Χίλλαρυ, επί μία 15ετία.

Ακόμη και οι οπαδοί του Δημοκρατικού Κόμματος θα παραδεχθούν ότι ένα Υπουργείο Δικαιοσύνης, στελεχωμένο από πρόσωπα διορισμένα από την Πρόεδρο Χίλλαρυ Κλίντον, δεν θα μπορούσε αξιόπιστα να αναλάβει την έρευνα των καταγγελλόμενων κακουργημάτων και πλημμελημάτων από την πρώην υπουργό των Εξωτερικών Χίλλαρυ Κλίντον και έμπιστους συνεργάτες της όπως η Αμπεντίν και η Μιλλς.

Θα ήταν επιβεβλημένη η ανάθεση της υπόθεσης σε ανεξάρτητο δημόσιο κατήγορο.
Ωστόσο αυτές οι διαδικασίες προχωρούν με ρυθμό χελώνας.

Πρώτα γίνεται η σύσταση του δικαστικού οργάνου και οι προσλήψεις, έπειτα η ανάκριση, ύστερα η εμφάνιση των ενόρκων, κατόπιν η απαγγελία κατηγορίας, στη συνέχεια τα παζαρέματα για την κατάθεση των κατηγορουμένων και των καταδικασμένων, με αντάλλαγμα την απαλλαγή ή την επιείκεια.

΄Ετσι αργά προχωρεί η ανοδική πορεία. Και όταν πρόκειται για τον αρχηγό του κράτους είναι μια διαδικασία βαριάς αναπηρίας του έθνους.

Patrick Joseph "Pat" Buchanan is an American  political commentator, author, syndicated columnist, politician and broadcaster. Buchanan was a senior advisor to U.S. Presidents Richard Nixon, Gerald Ford and Ronald Reagan, and was an original host on CNN's Crossfire. He sought the Republican presidential nomination in 1992 and1996. He ran on the Reform Party ticket in the 2000 presidential election.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail