Ευθεία προσβολή-απειλή της Κύπρου από Ερντογάν: Δεν ντρέπονται να έχουν σημαία με ολόκληρη την Κύπρο;

Freepen.gr - «Χωρίς να ντρέπονται συμμετέχουν στις συνόδους της ΕΕ με σημαία που περιλαμβάνει ολόκληρη την Κύπρο. Δεν μπορείτε να έχετε τέτοια σημαία εκεί! Υπάρχει και μια Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου. Εσείς είστε η ελληνοκυπριακή διοίκηση της νότιας Κύπρου. Στο Βορρά υπάρχει τουρκική δημοκρατία κι αυτό θα το βλέπετε. Είναι αγένεια. Έτσι ή αλλιώς αυτό θα το καταλάβουν και θα το μάθουν» ξεστόμισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την ομιλία του στην 7η συνάντηση κορυφής Βοσπόρου για τη διεθνή οικονομική συνεργασία.

Εκτός του ότι ο Ερντογάν προσβάλλει το σύμβολο της Κύπρου απειλεί πλέον ξεκάθαρα από μικροφώνου όταν δηλώνει αινιγματικά πως «έτσι ή αλλιώς αυτό θα το καταλάβουν και θα το μάθουν».

Για συμπληρώσει ότι:

«Δεν πρέπει να σέρνεται άλλο αυτή η υπόθεση. Πρέπει ως το τέλος του έτους να φτάσουμε κάπου. Αλλά  αν ξεκινήσουμε λέγοντας ότι αυτά τα εδάφη θα είναι δικά μας θα τα διοικούμε μόνο εμείς, αν έχουμε τέτοια πράγματα δεν προχωρά».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail