Μοσούλη - Εντολή για αντίποινα από το χαλίφη: Καταστρέψτε τις πόλεις των απίστων, κάντε τους τη νύχτα μέρα!

Στρατής Μαζίδης

Ο ηγέτης της ISIS, Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι κάλεσε Πέμπτη τους βομβιστές αυτοκτονίας σε όλο τον κόσμο να επιτεθούν σε δυτικές πόλεις ως αντίποινο για την περικύκλωση της Μοσούλης από τις ιρακινές δυνάμεις.

Στην πρώτη του δήλωση από τότε που ξεκίνησε η μεγάλη επίθεση, ο αλ-Μπαγκντάντι εκλιπαρεί τους απανταχού τζιχαντιστές να επιτεθούν στους «εχθρούς του Θεού».

Προέτρεψε επίσης τους βομβιστές αυτοκτονίας σε όλο τον κόσμο να «καταστρέψουν τις πόλεις των απίστων»:

«Μετατρέψτε τις νύχτες των απίστων σε ημέρες, να γυρίσετε τον όλεθρο σε βάρος τους και να τρέχει ροή το αίμα τους, όπως τα ποτάμια».

Αυτό ήταν πρώτο ηχογραφημένο μήνυμα του αλ-Μπαγκντάντι από το ξεκίνημα της επιχείρησης στη Μοσούλη που θα θέσει σε συναγερμό τις αρχές ασφαλείας. Ωστόσο όπως έχουμε αναλύσει και επεξηγήσει κατά το παρελθόν στη Freepen.gr, η ISIS στη Δύση δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί. Όταν κάποιος είναι αποφασισμένος να πεθάνει, δύσκολα θα τον προλάβεις, ακόμη κι αν επιβληθούν μέτρα ολοκληρωτικών καθεστώτων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail