Ξεφτιλίστηκε διεθνώς ο ΟΗΕ - Πρότεινε στη Συρία αυτονόμηση των τρομοκρατών (που ρίχνουν στο ψαχνό) στο Χαλέπι

O Staffan de Mistura σήμερα στη Δαμασκό
Freepen.gr - Διασυρμός του ΟΗΕ σε διεθνές επίπεδο καθώς ο ειδικός απεσταλμένος για το Συριακό, Staffan de Mistura σε σημερινές διαβουλεύσεις με το Σύριο υπουργό Εξωτερικών Ουαλίντ αλ-Μουαλέμ είχε το θράσος να προτείνει τη δημιουργία αυτόνομης περιοχής στο κατεχόμενο ανατολικό Χαλέπι από τους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα.

Και όλα αυτά ενώ:

> μόλις χθες οι τρομοκράτες άνοιξαν πυρ ρίχοντας στο ψαχνό σε διαδηλωτές που ζητούσαν να τους παραδοθεί η κατασχεθείσα ανθρωπιστική βοήθεια

> σήμερα επλήγησαν με ρουκέτα περιοχές αμάχων στο ελεύθερο Χαλέπι με απολογισμό το διαμελισμό μικρών παιδιών (ανάρτηση)

Ο Ουαλίντ αλ-Μουαλέμ
Ο Μουαλέμ απέρριψε ασυζητητί αυτή την απαράδεκτη πρόταση του δήθεν ειρηνοποιού οργανισμού που εξισώσει τρομοκράτες και κυβερνήσεις:

«Αυτό απορρίφθηκε εντελώς καθώς αποτελεί παραβίαση της κυριαρχίας μας» δήλωσε σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση.

Ο Μουαλέμ στη συνέχεια έκανε σαφές ότι η συριακή κυβέρνηση δεν έχει καμία πρόθεση να μειώσει τις επιθέσεις σε βάρος των τρομοκρατών στο Χαλέπι και ότι δε θα δεχθεί να χρησιμοιηθούν οι εγκλωβισμένοι άμαχοι ως όμηροι των τζιχαντιστών.

«Συμφωνήσαμε για την ανάγκη ότι οι τρομοκράτες θα πρέπει να εξέλθουν από το ανατολικό Χαλέπι για να σταματήσουν τα δεινά των αμάχων στην πόλη» συμπλήρωσε ο Μουαλέμ τονίζοντας πως ο Συριακός Στρατός θα βγει τελικά νικητής απελευθερώνοντας ολόκληρο το Χαλέπι και αποκαθιστώντας την ηρεμία και την ασφάλεια στην πόλη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail