Ραγδαίες εξελίξεις! Το'πε και το κανε ο Σίσι! Η Αίγυπτος μπαίνει στον πόλεμο της Συρίας - Μαχητικά αφίχθησαν στη Χάμα

Στρατής Μαζίδης

Το 'πε και το έκανε ο αλ-Σίσι όταν δήλωσε πριν λίγες ημέρες πως πρέπει να υποστηριχθούν οι στρατοί της Συρίας και του Ιράκ στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας (Freepen.gr: Ηχηρή παρέμβαση του Αλ-Σίσι: Πρέπει να στηριχθεί η προσπάθεια της Συρίας και του Ιράκ)

Σύμφωνα με τη λιβανέζικη εφημερίδα As-Safir αιγυπτιακά μαχητικά αεροσκάφη προσγειώθηκαν για πρώτη φορά στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Χάμα αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της As-Safir τα αιγυπτιακά μαχητικά θα συμμετάσχουν στις συνεχιζόμενες στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, ενώ θα παρασχεθεί υλικοτεχνική υποστήριξη στη Συριακή Αραβική Πολεμική Αεροπορία (SAAYF).

Τον περασμένο μήνα, αρκετοί αιγύπτιοι στρατιωτικοί σύμβουλοι είχαν ταξιδέψει από το Κάιρο στο λιμάνι της Ταρτούς, προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια εκπαιδευτική συνεδρία με Ρώσους ομολόγους τους στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Τ-4 στην ανατολική Χομς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail