Ομπάμα μοντέλο του Αρμάνι, Τσίπρας α λα Χατζηχρήστος με καλαθούνα γιομάτη αυγά και κότες

Ελένη Παπαδοπούλου

Οποια διαφωνία και αν υπάρχει με την πολιτική Obama ο άνθρωπος έχει class. Μοντέλο του Armani ήταν ο τύπος και τις δύο ημέρες. Κύριος. Αψογος.

Ο δικός μας θύμιζε τον Χατζηχρήστο που μόλις κατέβηκε από το χουριό με την καλαθούνα με τα αυγά και την κότα. Αλλά τί να περιμένεις από τον καταληψία με τις παλαιστινιακές μαντίλες; Να σταθεί σε συναντήσεις τέτοιου επιπέδου; 
Σκεφτείτε τί θα έχουν δει και οι Ευρωπαίοι. 
Ποιός άλλος ηγέτης είχε τέτοιο παρελθόν, μηδέν βιογραφικό και έγινε πρωθυπουργός; Ουδείς. Και αυτό είναι το φοβερό. Οτι ο σοφός ελληνικός λαός θεώρησε ότι ο Χατζηχρήστος με την καλαθούνα που κάποτε ντυνόταν Αραφάτ θα του λύσει τα προβλήματα. Δεν του άρεσαν οι προηγούμενοι, γιατί ξερωγωτι. Ενώ ο μπουφόνος τους ενέπνεε εμπιστοσύνη.

Και κάθεται το γκουβέρνο των μπουφόνων και χαίρεται τα μισθά που κέρδισε με απατεωνιά και τα πίνει εις υγεία των κορόιδων των ψηφοφόρων του.

Οι πολιτικοί συμπεριφέρονται και στέκονται σαν τον Obama. Σαν τον δικό μας δεν στέκεται ούτε ο έβδομος παρατρεχάμενος τους. Μόνο για την όλη γελοιότητα της εμφάνισης του αυτός και το παρεάκι δεν έπρεπε να περνάνε ούτε έξω από την Βουλή. Πόσο μάλλον να κυβερνούν. Ψηφίστε και άλλους γελοίους την άλλη φορά. Εχουμε αρκετούς σε αυτή την χώρα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail