Άστραψαν οι γερόλυκοι του 70 και έκαψαν / έκοψαν τους ισλαμιστές στο Χαλέπι

Στρατής Μαζίδης

Η Συριακή Αραβική Πολεμική Αεροπορία (SAAYF) συνέχισε σήμερα τις επιχειρήσεις της στο Χαλέπι πλήττοντας σειρά περιοχών και θέσεων των τζιχαντιστών.

Συγκεκριμένα εξαπέλυσε περισσότερες από 24 αεροπορικές επιδρομές πάνω από τα χωριά Atareb και Aram στο δυτικό Χαλέπι, σκοτώνοντας έναν μεγάλο αριθμό μαχητών της Jaysh Al-Fateh (Army of Conquest).

Μετά τις αεροπορικές επιθέσεις τους στα προαναφερθέντα χωριά, τα συριακά MiG πραγματοποίησαν μια ακόμη σειρά χτυπημάτων σε θέσεις των τζιχαντιστών  σε Abeen και Kafr Naha.

Ο πρωταρχικός σκοπός αυτών των αεροπορικών επιδρομών στο δυτικό Χαλέπι, όπως αναφέρει και το αραβικό almasdar ήταν να υποδιαιρέσουν τις διάφορες ισλαμιστικές ομάδες και να εμποδίζουν την άφιξη των όποιων ενισχύσεων στα μέτωπα της περιοχής του Νέου Χαλεπίου και της Στρατιωτικής Ακαδημίας Al-Assad.

Τέλος, για να εξασφαλιστεί ότι οι τζιχαντιστές δε θα προωθηθούν στο συγκρότημα 3000 βομβαρδίστηκαν θέσεις και οχήματα της Jaysh Al-Fateh στην περιοχή 1070 της Al-Hamdaniyah Στέγαση στο δυτικό Χαλέπι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail