Που το πάνε οι Τούρκοι στο Αιγαίο; 3 εμπλοκές με 8 οπλισμένα μαχητικά να είναι στον αέρα!

Που το πάνε οι Τούρκοι στο Αιγαίο και που θα καταλήξει αυτός ο ακήρυκτος πόλεμος που καταπονεί καθημερινά Μαχητικά και πληρώματα;

Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως θα ήταν καλύτερα να είχαμε εμπλακεί σε Πολεμική εμπλοκή παρά αυτό που γίνεται καθημερινά στο Αιγαίο…

Που οι Τούρκοι Πασάδες εκπαιδεύουν τους νεαρούς Χειριστές, στις Αερομαχίες ,γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να καταρριφθούν ποτέ από τα Μαχητικά μας!

Ακόμη και η Συρία μετά από πέντε χρόνια εμφύλιο απείλησε ότι θα καταρρίψει τα Τούρκικα που θα παραβιάσου ν τον ΕΕΧ και εμείς παίζουμε το παιχνίδι των Τούρκων, που όπως όμως πάμε αφού η οικονομική κρίση μας έχει γονατίσει,σε λίγο θα έχουμε καταλήξει να μην έχουμε διαθεσιμότητα Μαχητικών!

veteranos-gr_2

Τρεις εμπλοκές στο Βόρειο Αιγαίο Δυτικά της Λέσβου σε διάστημα λίγων λεπτών την ώρα που 2 F-16 Μαχητικά της 117 ΠΜ αναχαίτισαν και ενεπλάκησαν με 4 Τούρκικα όλα Οπλισμένα!

Την ίδια ώρα Μιράζ 2000-5 αναχαίτιζαν άλλα δύο Τούρκικα μαχητικά χωρίς εμπλοκές αφού οι Τούρκοι επέλεξαν να την κοπανήσουν απο την Περιοχή!

Οι Αναχαιτίσεις κοστίζουν ακριβά στην Ελληνική Οικονομία και αυτό το γνωρίζουν οι Τούρκοι Πασάδες, ενώ το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε τα Σύνορα της οποίας δήθεν προστατεύουμε σφυρίζουν αδιάφορα!

Μήπως ήρθε η ώρα να προετοιμάσουμε τον Λαό μας για μια δυναμική αντίδραση παρά να καθόμαστε και να μαζεύουμε σφαλιάρες, όταν έχουμε και την Ισχύ που απέδειξαν οι πρόσφατες Ασκήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων;

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 3η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 3 (4 α/φ & 2 α/φ & 2 α/φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 CN-235

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 9

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 4

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 5

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 4

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 3

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...