Τελεσίγραφο 24 ωρών του Συριακού Στρατού στο Χαλέπι: Παραδοθείτε αλλιώς θα γίνει η νύχτα, μέρα

Στρατής Μαζίδης

Τελεσίγραφο 24 ωρών έδωσε ο Συριακός Στρατός στους τζιχαντιστές προκειμένου να παραδοθούν πριν από την έναρξη μαζικής επίθεσης στο Χαλέπι
Ο Στρατός χρησιμοποιώντας μεγάφωνα έδωσε στους τρομοκράτες μια προθεσμία 24 ωρών για να παραδοθούν στο πλησιέστερο σημείο ελέγχου (check point) των κυβερνητικών δυνάμεων. Σε διαφορετική περίπτωση θα αντιμετωπίσουν σοβαρές συνέπειες.
Ποιες είναι αυτές οι συνέπειες;  

Η μαζική στρατιωτική επιχείρηση που θα ακολουθήσει μετά την λήξη της προθεσμίας των 24 ωρών.
Οι συριακές Ενοπλες Δυνάμεις έχουν ήδη απελευθερώσει αρκετές περιοχές στο δυτικό τμήμα της πόλης αλλά είχαν σταματήσει τις επιχειρήσεις στο κατεχόμενο ανατολικό Χαλέπι.
Επιπλέον, η Χεζμπολάχ ετοιμάζει μια μεγάλη επιχείρηση στο νότιο τμήμα της επαρχία του Χαλεπίου με στόχο την απελευθέρωση της Khan Touman.
Όσον αφορά το τελεσίγραφο (φωτο) οι στρατιωτικοί εκτιμούν πως οι τζιχαντιστές δεν πρόκειται να παραδοθούν ενώ ο στρατός θα είναι σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail