Βαρύτατες απώλειες για τους ισλαμιστές στο Χαλέπι σε λίγα 24ωρα - Κι ακόμη δεν ξεκίνησε η πυραυλική βροχή

Freepen.gr - Βαρύτατες απώλεις για την Jaysh Al-Fateh (Στρατός της Κατάκτησης) στο Χαλέπι όπου μετρά εκατοντάδες νεκρούς κατά την τελευταία της επίθεση.

Το προσκείμενο στην αντιπολίτευση Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα κάνει λόγο για 260 νεκρούς τρομοκράτες, ενώ πηγές του αραβικού δικτύου almasdar στις κυβερνητικές δυνάμεις ανεβάζουν τον αριθμό στους 500 στα δυτικά προάστια.

Οι ίδιες πηγές θεωρούν ότι πέρα από τον αριθμό των νεκρών, η επίδραση των εδαφικών απωλειών της οργάνωσης θα καταστεί αισθητή μέσα στις επόμενες εβδομάδες ενώ παράλληλα στρατός και Χεζμπολάχ στρέφουνν την προσοχή τους στο νότιο τμήμα της επαρχίας.

Σύμφωνα με μια συριακή στρατιωτική πηγή στο Χαλέπι, η Χεζμπολάχ ετοιμάζει μια μεγάλη επιχείρηση κοντά στο Khan Touman ώστε να εκδιώξει τους υπόλοιπους μαχητές της Jaysh Αλ-Φατέχ που βρίσκονται κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Μ-5 Χαλεπίου-Δαμασκού .

Με την Jaysh Al-Fateh σε κατάσταση πανικού,, οι κυβερνητικές δυνάμεις θα επιχειρήσουν να αξιοποιήσουν τις αποτυχίες των ισλαμιστών απελευθερώνοντας αρκετά χωριά και στρατηγικής σημασίας υψώματα.

Κι όλα αυτά δίχως να έχει εκδηλωθεί η επίθεση του ρωσικού στόλου που έχει αναπτυχθεί στην ανατολική Μεσόγειο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail