Δάκρυσε ο Φίλης στην παραλαβή - Το 20αρι που μετετράπη σε μη προβιβάσιμο βαθμό - Πότε έκοψε τη σύνδεση η ΕΡΤ


Freepen.gr - «Από την πρώτη μέρα που με επέλεξε ο πρωθυπουργός σκεφτόμουν την ημέρα του αποχαιρετισμού. Αλίμονο στον πολιτικό που αυταπατάται», τόνισε ξεκινώντας την αποχαιρετιστήρια ομιλία του ο απερχόμενος υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης σημειώνοντας ότι ο μέχρι πρότινος άριστος βαθμός έγινε μη προβιβάσιμος.

Ο Νίκος Φίλης αναρωτήθηκε:

«Αιφνιδίως το 20 μετατράπηκε σε μη προβιβάσιμο βαθμό και όσο αυτό δεν εξηγείται επαρκώς, η αλλαγή του σχολικού περιβάλλοντος δεν είναι εφικτή, ακόμη κι αν πρόκειται για κοτζάμ υπουργείο» 

Και συμπλήρωσε:

«Ποιός κάνει λάθος, ο γαλαντόμος καθηγητής ή ο μέχρι χθες άριστος μαθητής;».

Η τοποθέτηση του Νίκου Φίλη περιελάμβανε πλήθος πολιτικών αναφορών και σχολίων ενώ ήταν φανερή η συναισθηματική του φόρτιση.

Τέλος, η ΕΡΤ διέκοψε τη σύνδεση και μεταφέρθηκε στο υπουργείο Εργασίας όταν ο κ. Φίλης μίλησε για τον διαχωρισμό Πολιτείας κι Εκκλησίας.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail