Παρθένα στο κορμί, βρώμικη στην ψυχή - Αναζητά κορόιδο με 1 εκ. ευρώ να τη "βολέψει" για πρώτη φορά

Στρατής Μαζίδης

Διαστάσεις επιδημίας αρχίζει να λαμβάνει το φαινόμενο νεαρών γυναικών που πουλάνε την παρθενιά τους έναντι ενός υψηλότατου τιμήματος.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της 18χρονης αγνώστου προέλευσης Aleexandra Khefren να βάλει στο σφυρί την παρθενιά της προκειμένου να αγοράσει σπίτι στους γονείς της ενόψει της έξωσης από την κατοικία τους τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Η Khefren σε συνέντευξη της στη βρετανική τηλεόραση ανέφερε ότι εμπνεύστηκε από την ταινία "Ανήθικη Πρόταση" με το Ρόμπερτ Ρέντφορντ και την Ντέμι Μουρ προσθέτοντας ότι οι γονείς δε γνωρίζουν την απόφασή της.

Βέβαια μια έρευνα στο Google βγάζει αποτελέσματα τέτοια ώστε να αναρωτιέται κανείς τι μπορεί να έχει απομείνει παρθένο σε αυτήν την κοπέλα.

Ωστόσο το θέμα δεν είναι αυτό. 

Το διεθνές σύστημα με τα πρότυπα τα οποία προβάλλει πέτυχε να εξευτελίσει τα πάντα σε σημείο ώστε πολύ πριν χαθεί η αγνότητα ενός σώματος, να έχει ξεπαρθενευτεί η ψυχή.

 Αυτό το κορίτσι αναζητά κορόιδο να της πληρώσει 1 εκ. ευρώ για μια βραδιά. Απορώ πως με τέτοιο δαιμόνιο - κυριολεκτικά - μυαλό δε σκέφτηκα να φτιάξει και ζωντανό κανάλι να τα κονομήσει κι από εκεί. Και τελικά ποιος είναι ο νικητής; Η 18χρονη που θα βάλει 1 εκ. ευρώ στην άκρη ή ο ζάπλουτος που θα πραγματώσει τη θεωρία πως όλα έχουν την τιμή τους;

Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν πορνές που πραγματικά αξίζει κανείς να σκύψει το κεφάλι από ντροπή μπροστά τους. Όπως υπάρχουν και πόρνες σαν τη Aleexandra Khefren που σε γεμίζουν απογοήτευση με τη νοοτροπία της αρπαχτής και του πως θα κερδίσουμε ξεπουλώντας τελικά ακόμη και τον ίδιο μας τον εαυτό.

Οι γονείς της Aleexandra Khefren ίσως στο τέλος καταφέρουν να κρατήσουν το σπίτι τους. Το χειρότερο όμως είναι ότι θα έχουν χάσει το παιδί τους και να μην το μάθουν ποτέ.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail