Τα λιοντάρια τους έδιωξαν και τα Sukhoi τους...σκούπισαν!

Στρατής Μαζίδης

Οι εξελίξεις στο πολεμικό και διπλωματικό πεδίο όσον αφορά το συριακό πόλεμο είχαν ως αποτέλεσμα την ένταση των ρωσικών αεροπορικών επιθέσεων σε ολόκληρη την επικράτεια και κυρίως στη Χάμα και το Χαλέπι σύμφωνα με πηγές του ιρανικού fars.

"Ένας μεγάλος αριθμός μαχητών, οι οποίοι αποχώρησαν από τις θέσεις τους στη Χάμα υπό τη συνεχή επίθεση των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων, σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν στις αεροπορικές επιδρομές, ειδικά των ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών" σημειώνουν οι πηγές και προσθέτουν:

«Η Ρωσία, με τη συνεργασία και το συντονισμό της Συρίας, θα αυξήσει τις εξορμήσεις της κατά των τρομοκρατών σε διάφορα μέρη της χώρας. Η Συριακή και η Ρωσική Αεροπορία θα επεκτείνουν την κοινή δράση τους πάνω από περιοχές όπου δραστηριοποιούνται τρομοκράτες όπως η Χάμα, το Χαλέπι, η Κουνέιτρα, η Ντάρα και μέρη της Δαμασκού».

Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, η Ρωσία είναι έτοιμη να υλοποιήσει τους στρατιωτικούς της στόχους στη Συρία ασχέτως αν η δυτική διεθνής κοινότητα απορρίπτει το δικό της σχεδιασμό  για τον τερματισμό του πολέμου.

Η Συρία δείχνει μέρα με τη μέρα πως επιστρέφει στους φουλ περυσινούς ρυθμούς της στρατιωτικής εμπλοκής στη Συρία έχοντας προφανώς πεισθεί πως οι ΗΠΑ διαθέτουν μια διαφορετική ατζέντα για την περιοχή η οποία εξυπηρετείται μέσα από διάφορα τεχνάσματα (εκεχειρίες) και δεν μπορεί να συνδυαστεί με αυτή του άξονα Μόσχας-Δαμασκού-Τεχεράνης.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 10:17 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.