Τα Sukhoi επέστρεψαν - Κατέκαψαν τους ισλαμιστές με εμπρηστικές βόμβες μέσα στη νύχτα - Επ'αόριστον το Κουζνέτσωφ στη Συρία

Στρατής Μαζίδης

Η εποχή της μερικής απαγκίστρωσης της Ρωσικής Αεροπορίας αποτελεί πλέον παρελθόν. Ήδη αναμένονται στην αεροπορική βάση του Humeimim της Λαττάκεια νέες μοίρες με Sukhoi 24 και 34 ενώ αναμένεται να σταλεί ακόμη μια με προηγμένα μαχητικά σύμφωνα με την εφημερίδα Izvestia.

Η εφημερίδα αναφέρει πως "η Ρωσία είναι έτοιμη να στείλει επιπλέον δυνάμεις και όπλα στη Συρία αν κριθεί αναγκαίο" ενώ ήδη επανεμφανίστηκαν στις επιχειρήσεις τα Sukhoi 25.

Εκτός των παραπάνων, αναμένεται η άφιξη του αεροπλανοφόρου "Ναύαρχος Κουζνέτσωφ" το οποίο θα φέρει μαζί του περίπου 30 μαχητικά αεροσκάφη Sukhoi και MiG με το Ρώσο υπουργό Αμυνας, Σεργκέι Σόιγκου να δηλώνει ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα της παραμονής του σκάφους στα ανοικτά της Συρίας.

Όσον αφορά τις αεροπορικές επιχειρήσεις, αυτές διεξάγονται σε εκτενή κλίμακα σε αρκετές επαρχίες από τη Συριακή και Ρωσική Αεροπορία.

Χθες βράδυ ρωσικά βομβαρδιστικά έπληξαν με εμπρηστικές βόμβες θέσεις των ισλαμιστών στο Ραστάν της Χομς.






Μόνο σήμερα στις κατεχόμενες περιοχές του Χαλεπίου παραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 50 αεροπορικές επιδρομές ενώ χθες βράδυ έπεσαν και εμπρηστικές βόμβες.


Επιδρομές έγιναν από τη Ρωσική Αεροπορία και στην Ariha του Ιντλέμπ.




Ρωσική βόμβα με αλεξίπτωτο στο Al-Taman'ah του Ιντλέμπ:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail