ΣΥΡΙΖΑ - Παππάς - Πάπαλα. Τουλάχιστον θα απολαμβάνουν ταινίες στο Star

Του Στρατή Μαζίδη

Είχαμε τονίσει όταν ξεκινούσε αυτή η περιπέτεια της κυβέρνησης με στο τηλεοπτικό τοπίο πως δε θα της βγει σε καλό. Μάλλον επιβεβαιωνόμαστε.

Ο μέχρι σήμερα πανίσχυρος υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς πήρε στο λαιμό του την κυβέρνηση του φίλου του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Παππάς είναι τόσο "ικανός" και διαθέτει τόσα "προσόντα" ώστε πέτυχε σε ένα εύκολο επικοινωνιακό πεδίο όπως ήταν τα τηλεοπτικά κανάλια και η διαπλοκή, να τα κάνει θάλασσα με την κυβέρνηση να βγαίνει κουρεμένη.

Πλέον αντιλαμβάνονται όλοι τι θα ακολουθήσει από τώρα και στο εξής. Τα κανάλια θα την κατασπαράξουν. Και αυτά που θα έριχναν μαύρο αλλά δε θα ρίξουν, αφού βγαίνουν νικήτες αλλά και εκείνα, τα οποία έχουν ήδη πληρώσει κάποια εκατομμύρια για τις άδειες που πλέον δεν υφίστανται.

Αυτά τα εκατομμύρια που θα δίνονταν σε ευπαθείς ομάδες (υποτίθεται) ενώ ήταν δεσμευμένα με βάση το μνημόνιο θα πρέπει να επιστραφούν.

Η κυβέρνηση πορεύεται πλέον μόνη προς την αυτοκαταστροφή της μέσα σε ένα εχθρικό περιβάλλον που η ίδια δημιούργησε, τόσο σε επίπεδο κοινωνίας την οποία πρόδωσε όσο και σε εκείνο των ΜΜΕ τα οποία θα έχει τώρα όλα εναντίον της.

Όσο για τη Δικαιοσύνη ας μην επαναπαύεται κανείς. Το 14-11 δεν είναι καθαρό αποτέλεσμα όσον αφορά τη διαφορά. Δύο αν είχαν ψηφίσει διαφορετικά και ο νόμος Παππά θα ήταν έγκυρος.

Σύντομα ο Νίκος Παππάς και ο Αλέξης Τσίπρας, που επιχείρησε να χειραγωγήσει την απόφαση του ΣτΕ, θα απολαμβάνουν ταινίες στο Star. Στις μεγάλες διαφημιστικές διακοπές θα μπορούν να αναρωτιούνται πως στην ευχή πριν από δύο χρόνια είχαν τη μεγαλύτερη δημοφιλία που είχε ποτέ κάποια κυβέρνηση και τώρα είναι οι πλέον πολιτικά μισητοί από όλους.

Το τέλος τους προμηνύεται κακό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail