Piano-Bar το Μαξίμου! Φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική σε καλές τιμές στον κήπο μας!

Του Στρατή Μαζίδη

«Πηγαδάκια, πιάνο, τραγούδι και συζήτηση του πρωθυπουργού με τους βουλευτές είχε το χθεσινό ποτό του Αλέξη Τσίπρα στους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας στο Μέγαρο Μαξίμου» διαβάζουμε στα ΜΜΕ.

Πάνω που είχα την εντύπωση πως το Μέγαρο Μαξίμου αποτελεί το γραφείο ενός πρωθυπουργού ο οποίος οφείλει να ξημερωβραδιάζεται σε αυτό εργαζόμενος για τα συμφέροντα της Ελλάδας.

Θα μου πείτε, ποια χώρα; Ποιος πρωθυπουργός;

Αφού αυτή η χώρα έχει παραδοθεί στους δανειστές της κι έχει για πρωθυπουργό έναν απίθανο τύπο που βαπτίζει τα "όχι" "ναι", τότε ίσως το Μέγαρο Μαξίμου να χρήζει διαφορετικής αξιοποίησης.

Ωραίο είναι, μεγάλο είναι, κήπο διαθέτει...

Πιάνο, ποτάκι, ζωντανή μουσική, χορός, γυναίκες καλοντυμένες και...άνδρες έτοιμοι για όλα εκτός από "ναι σε όλα". Άραγε να έπαιξε και κανένα κονέ χθες βράδυ; To know us better, ασμπέτε που έλεγε και η Κατερίνα Γιουλάκη στο Χρόνη Εξαρχάκο.



Μα τι θλιβερή πραγματικότητα. Οι άνθρωποι ζουν σε παράλληλο κόσμο.

Η κοινωνία βασανίζεται, βράζει, οργίζεται και στο Μαξίμου κάνουν πάρτυ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail