Δημοσιογραφία από τα Lidl και εκσυγχρονιστικός κι αντιφά καημός για συκοφάντηση όσων θέλουν πατρίδα

Της Μελίνας Κονταξή

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα άρθρο που ο τίτλος μίλαγε για Κούρδο, ενώ μέσα αναφερόταν ξεκάθαρα ότι ήταν Τούρκος βουλευτής που κατηγορούσε τον Ερντογάν για εθνική μειοδοσία και ότι 16 Ελληνικά νησιά δόθηκαν παράνομα στην Ελλάδα.

Πρώτον, ο συγκεκριμένος βουλευτής είναι Τούρκος, δεύτερον σε ότι αφορά την συγγένεια του με έναν από τους ιδρυτές του κόμματος του PKK, να υποθέσω ότι οι πολιτικές τοποθετήσεις του αδερφού του Ανδρέα Παπανδρέου είχαν σχέση με το ότι ήταν αδερφός του Ανδρέα Παπανδρέου; Τον θείο του Εφιάλτη τον μάθαμε ποτέ αλήθεια;

Ο συγκεκριμένος Τούρκος βουλευτής παραδέχεται τις καλές σχέσεις του με στελέχη του κόμματος Ερντογάν, του κόμματος που ισοπεδώνει κουρδικές πόλεις και καίει ζωντανούς Κούρδους, πως ξέφυγε αλήθεια;

Πρώτα από όλα εκπληκτικό το ότι υπάρχουν ελληνικές εφημερίδες που μπορούν να πληρώνουν προσωπικό για να παρακολουθούν τους λογαριασμούς στο twitter όλων των βουλευτών του τουρκικού κοινοβουλίου, ενώ το ΑΠΕ απέλυσε τον ανταποκριτή του στην Τουρκία επειδή μετέδωσε είδηση με βάση τις τουρκικές εφημερίδες.

Και πως ξέφυγε λοιπόν εύκολα σ ένα κόμμα που βουλευτές του διώκονται από το τουρκικό κράτος; Δεν είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς. Εκπληκτικό πως ένα άρθρο αντιμετωπίζει τις προσωπικές απόψεις ενός Τούρκου βουλευτή, που διατυπώθηκαν σχεδόν ένα μήνα πριν στον λογαριασμό του στο twitter, σαν να εκφράζει μια πολιτική του κόμματος, και ξεχνάει να αναφέρει ότι ακόμα και ο συμπρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης.

Ο Αρμένιος βουλευτής του φιλοκουρδικού δημοκρατικού κόμματος των λαών έχει πάνω από τους διπλάσιους ακολούθους στο twitter (140.000 ακολούθους) σε σχέση με τον ανεψιό ενός από τους ιδρυτές του PKK.

Οι πολιτικές των κομμάτων εκφράζονται στη βουλή, στα προγράμματα, από τις ηγεσίες με συνεντεύξεις, όχι με τα γραφόμενα στο twitter τριτοτέταρτων βουλευτών.

Μπορεί να φοβήθηκε την σύλληψη στην χώρα που χθες συνέλαβαν τους εκλεγμένους δημάρχους του Ντιγιάρμπακιρ, και να αποφάσισε να φανεί για μια φορά στο twitter ερντογανικότερος του Ερντογάν, μπορεί να είναι Τούρκος φασίστας που να κατόρθωσε λόγω του ονόματος του θείου του να μπει στο hdp, η ουσία είναι ότι όσοι έχουν δει Κουρδικούς χάρτες ξέρουν ότι αναγνωρίζουν πλήρως όχι μόνο τα υπάρχοντα σύνορα της χώρας αλλά και τα ιστορικά και αυτό τους κάνει αντιπαθείς σε ψευτοανθρωπιστές, χαλάει την ιδεοληψία περί καλών Τούρκων, που θα επιβεβαιωθεί μόνο αν όσοι πιστεύουν σε πατρίδα είναι ίδιοι.

Πολλοί θέλουν την ακεραιότητα της Τουρκίας, από τους αδερφούς Ρώσους ως τους αντιφά και τους εκσυγχρονιστές, ας μην την πατήσουμε. Μόνο η συνεργασία μεταξύ των γηγενών θα φέρει την δικαίωση για όλους. Οι άλλοι θα δικαιωθούν εμείς θα μείνουμε απ έξω.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail