Συναγερμός στην Ευρώπη - ISIS σε ανήλικους ισλαμιστές: Ανατιναχτείτε στις πατρίδες σας!

Freepen.gr - Συναγερμός στην Ευρώπη από την εντολή του Ισλαμικού Κράτους προς τους ανήλικους οπαδούς της καθώς δίνει οδηγία στα παιδιά να τιναχθούν στον αέρα στις πατρίδες τους αντί να μεταβούν στη Συρία σύμφωνα με τη βελγική φλαμανδόφωνη εφημερίδα Het Nieuwsblad.

Ήδη οι βελγικές αρχές έχουν τεθεί σε επιφυλακή αλλά και οι ευρωπαϊκές αρχές καθώς οι ανήλικοι, δηλαδή τα παιδιά μπορούν να περάσουν ανυποψίαστα και να πραγματοποιήσουν τις πλέον βάναυσες και αιματηρές επιθέσεις.

Η οργάνωση έχει αποδείξει πως είναι πολύ δυνατή στα κοινωνικά δίκτυα τα οποία χρησιμοποιεί για τον εντοπισμό, την στρατολόγηση, το ντοπάρισμα αλλά και το μοίρασμα εντολών στα μέλη της..

Σύμφωνα με μυστικές υπηρεσίες ευρωπαϊκών χωρών πιθανοί στόχοι είναι νοσοκομεία, σχολεία και τουριστικά θέρετρα σε Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία όμως και πάλι η ISIS έχει αποδείξει την ευρηματικότητά της στην εφαρμογή της φρίκης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail