Οι φίλοι μας οι Τούρκοι - Βiασαν γατάκι και μαχαίρωσαν γατάκι - Αφού έγινε καλά, το ξαναβρήκαν και του ακρωτηρίασαν το...

Γατάκι στην Αττάλεια πρώτα το βίασαν και μετά από τρεις μέρες το βασάνισαν με μαχαίρι. Βαριά τραυματισμένο το γατάκι, δίνει τώρα αγώνα να κρατηθεί στην ζωή.

Η Ρωσίδα πολίτης Γιάννα Κραλλ που δουλεύει σε καφετέρια στην Αττάλεια είδε στο Ντουντένπαρκ της επαρχίας Μουράτπασά, ένα αρσενικό γατάκι να πονά και να μην μπορεί να περπατήσει. Νομίζοντας πως το έχει χτυπήσει κάποιο αυτοκίνητο το πήγε σε έναν κτηνίατρο όπου έκπληκτη έμαθε πως το ζώο είχε υποστεί βιασμό από άνθρωπο. Είχαν βάλει στον πρωκτό του ζώου ένα σκληρό αντικείμενο και του προκάλεσαν ζημιά. Η Γιάννα Κραλλ αφού έβαλε να κάνουν την θεραπεία στο ζώο το άφησε στην αυλή όπου το είχε βρει.

580499280f2544356c31b410

Η Γιάννα Κράλλ τρεις μέρες μετά βρήκε το ίδιο γατάκι σε ακόμη χειρότερη κατάσταση και όταν το πήγε πάλι στον κτηνίατρο βίωσε ένα δεύτερο σοκ. Κάποιοι έκοψαν το σεξουαλικό όργανο από το γατάκι , ενώ κοψίματα υπήρχαν και στην ουρά του ζώου. Για την θεραπεία του ζώου χρειαζόταν 700 λίρες τις οποίες η Κραλλ τις συγκέντρωσε με καμπάνια που οργάνωσε πολύ σύντομα. Η θεραπεία στο γατάκι συνεχίζεται, ενώ η κατάσταση του ζώου παραμένει κρίσιμη.

Ενημερωθείς για το περιστατικό η πρόεδρος του συλλόγου Candost Αριφέ Γιανίκ δήλωσε πως θα υποβάλλει μήνυση για τούτη την φρίκη. Η Γιανίκ ανέφερε πως το περιστατικό που συνέβη σε βάρος του γατιού δεν είναι μεμονωμένο και ζήτησε την τοποθέτηση καμερών στο πάρκο για να μην υπάρξουν και άλλα τέτοια περιστατικά.

http://www.hurriyet.com.tr/antalyada-dehset-yavru-kediye-tecavuz-edip-bicakladilar-40250900?_sgm_source=40250900&_sgm_campaign=scn_a0046116293a0000&_sgm_action=click

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 10:15 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.