ΕΚΑΝΕ COMEBACK ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ! Ποιος ράβει κουστουμάκι για να αναλάβει δράση μετά τον ανασχηματισμό;

Όσο διατέλεσε Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ να μην δέχτηκε να αναλάβει υπουργικό θώκο ή αντιπροεδρία στην κυβέρνηση Σαμαρά στην οποία συμμετείχε, όμως μετά την πάροδο σχεδόν τεσσάρων χρόνων από το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο Φώτης Κουβέλης κάνει δυναμική επιστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ και κάνει και πρόβες για το υπουργικό κουστούμι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Μ. Μαξίμου σε μία προσπάθεια να δώσει βαρύτητα στα ανοίγματα του κυβερνώντος κόμματος προς την Κεντροαριστερά έχει επενδύσει στην επιστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ του Φ. Κουβέλη και της Ενωτικής Κίνησης Ευρωπαϊκής Αριστεράς, της οποία ηγείται όπου συμμετέχουν η Μ. Γιαννακάκη, η Μ. Ρεπούση και δεκάδες πρώην στελέχη της ΔΗΜΑΡ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Μ. Μαξίμου έχει διαβεβαιώσει τον Φ. Κουβέλη ότι θα συμμετέχει στο νέο κυβερνητικό σχήμα αναλαμβάνοντας το υπουργείο Εσωτερικών.

crashonline.gr

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 7:53 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.