Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι για την απόρριψη ασύλου στους Τούρκους Αξιωματικούς

Η Υπηρεσία Ασύλου στην Ελλάδα απέρριψε τα αιτήματα διεθνούς προστασίας για άλλους τέσσερις από τους οκτώ Τούρκους πραξικοπηματίες που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά τη αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος της Φετουλαχιστικής Τρομοκρατικής Οργάνωσης-Παράλληλης Κρατικής Δομής (FETÖ/PDY) της 15ης Ιουλίου.

Η Ελλάδα μέχρι στιγμής απέρριψε 7 αιτήματα ασύλου των πραξικοπηματιών.

Μέχρι στιγμής δεν αποτελεί θέμα έκδοσης των πραξικοπηματιών στην Τουρκία λόγω του ότι οι πραξικοπηματίες έχουν το δικαίωμα προσφυγής σε δευτεροβάθμια επιτροπή και στα πολιτικά δικαστήρια.

Εκκρεμεί να εκδοθεί απόφαση σε πρώτο βαθμό για έναν ακόμα Τούρκο στρατιωτικό.

Οι 8 πραξικοπηματίες μετά από την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος τις 15ης Ιουλίου είχαν διαφύγει με ελικόπτερο τύπου Σικόρσκι στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης στην Ελλάδα και είχαν ζητήσει άσυλο.

Οι πραξικοπηματίες μεταφέρθηκαν σε μία φυλακή στην Αθήνα για λόγους ασφαλείας. Η Τουρκία ζητά την έκδοση των πραξικοπηματιών βάσει τεσσάρων ξεχωριστών κατηγοριών.

Σχόλιο: Οι Τούρκοι πανηγυρίζουν για την απόφαση αν και απο ότι φαίνεται το είχαν περίπου δεδομένο. Πως μας ξέρουν οτι είμαστε ραγιάδες!

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 7:21 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.