Διασυρμός της Ελλάδας - ΝΑΙ σε ανακοίνωση της ΕΕ που βλέπει εγκλήματα πολέμου των Ρώσων στο Χαλέπι και στηρίζει τους αποκεφαλιστές

Freepen.gr - Ιστορικός εξευτελισμός της Ελλάδας η οποία ως μια εκ των 28 χωρών-μελών της Ε.Ε. συνυπογράφει σε σημερινή ανακοίνωση τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του Συριακού Στρατού και των Πολεμικών Αεροποριών Συρίας-Ρωσίας για την ολοκληρωτική απελευθέρωση του Χαλεπίου.

Η Ελλάδα ανακάλυψε κι αυτή ξαφνικά πιθανά εγκλήματα πολέμου των αμυνομένων αλλά από το 2011 αγνοεί την πραγματικότητα των ακρωτηριασμών, βιασμών και αποκεφαλισμών.

Επιπλέον συντάσσεται με την άμεση απαίτηση της κατάπαυσης του πυρός (ώστε να γλυτώσουν οι τρομοκράτες) και της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στο κατεχόμενο τμήμα όταν με σημερινά δημοσιεύματα αποκαλύφθηκε πως μέσω των αποστολών αυτών κατέληγαν προηγμένα όπλα στα χέρια των ισλαμιστών.

Ακολουθεί εκτενές απόσπασμα:

Council conclusions on Syria

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail