Το τερμάτισαν! Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που ψέκασε τους συνταξιούχους

Freepen.gr - ΣΥΡΙΖΑ βαράει, ΣΥΡΙΖΑ ψεκάζει, ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτύρεται. Συγκεκριμένα το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του καταδικάζει το "απαράδεκτο γεγονός της ρίψης χημικών από τα ΜΑΤ σε συνταξιούχους και ζητάει την άμεση διεξαγωγή έρευνας για καταλογισμό ευθυνών και τιμωρία των υπευθύνων της αναίτιας επίθεσης".

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση οι επιπτώσεις από τη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος και την καταλήστευση των αποθεματικών των ταμείων από ΝΔ -ΠΑΣΟΚ και οι συνεχείς περικοπές στις συντάξεις την τελευταία πενταετία έχουν δημιουργήσει απόγνωση και δικαιολογημένη οργή σε χιλιάδες συνταξιούχους.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να αντιστρέψει τη ζοφερή κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων και να προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές στην κατεύθυνση ενός κοινωνικά δίκαιου και βιώσιμου ασφαλιστικού συστήματος, καταλήγει η ανακοίνωση, δεν μπορεί παρά να περνάει μέσα από το διάλογο για την δικαιότερη επίλυση των προβλημάτων των συνταξιούχων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail