Βόμβα του Τσέχου προέδρου Ζέμαν από τη Ρόδο: πάρτε τους πρόσφυγες, να κόψουμε το χρέος

Freepen.gr - Μια πρόταση που θα συζητηθεί και έχει πολλοίς κυκλοφορήσει ως σενάριο το προηγούμενο διάστημα κατέθεσε  ο πρόεδρος της Τσεχίας, Μίλος Ζέμαν σε φόρουμ στη Ρόδο για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

Ο τσέχος πρόεδρος προτείνει την παραμονή των εγκλωβισμένων στην Ελλάδα προσφύγων σε  ακατοίκητα ελληνικά με αντάλλαγμα τη σταδιακή μείωση του χρέους:

«Είμαστε στην Ελλάδα και η Ελλάδα έχει πολλά ακατοίκητα νησιά και μεγάλο χρέος. Οπότε, αν γίνουν hotspot σε ελληνικά νησιά, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα είδος αποπληρωμής για το ξένο χρέος»

Ο Ζέμαν ζήτησε να απελαθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι οικονομικοί μετανάστες που έφτασαν στην Ευρώπη από τις αρχές του 2015 υποστηρίζοντας πως η κουλτούρα των Μουσουλμάνων μεταναστών είναι ασύμβατη με την ευρωπαϊκή κοινωνία.

Επίσης προσέθεσε την ύπαρξη σύνδεσης ανάμεσα στους πρόσφυγες και τους τζιχαντιστές που φτάνουν στην Ευρώπη υποστηρίζοντας επίσης πως ακόμη και οι μετριοπαθείς Μουσουλμάνοι μπορεί να ριζοσπαστικοποιηθούν από τους εξτρεμιστές που βρίσκονται ανάμεσά τους.

«Δεν είμαι ενάντια στους μετανάστες από την Ουκρανία, το Βιετνάμ, τη Ρωσία, τη Λευκορωσία, τη Σερβία στη χώρα μου. Είμαι μόνο ενάντια στην ισλαμιστική μετανάστευση, γιατί είναι μία ασύμβατη κουλτούρα» σχολιάζει ο Μίλος Ζέμαν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail