Η Παναγία Σαιντανάγια και το θαύμα ίασης στην κόρη πριγκίπισσας

H Παναγία η Σαιντανάγια στην περιφέρεια Δαμασκού της Συρίας θεράπευσε την κόρη της πριγκίπισας Αικατερίνης Agaه khan που έλκει την καταγωγή της από την γνωστή αριστοκρατική ελληνορθόδοξη οικογένεια του Λιβάνου Sursock που προέρχεται από την Κωνσταντινούπολη που πήγε στην ελληνορθόδοξη μονή για να την ευχαριστήσει.

Στη Συρία επήλθε αυτό το θαύμα.Η πριγκίπισα επισκέφθηκε συντετριμένη τη μονή από τη θλίψη καθώς η κόρη της Victoria ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι και δεν υπήρχε ελπίδα θεραπείας γι αυτήν.Αλλά δεν διέφυγε ο πόνος της της μέριμνας και της στοργής της Παναγίας Seidnaya.Η μάνα πριγκίπισα ζήτησε με πίστη και δάκρυα από τη Βασίλισσα του κόσμου την Κυρία του παντός να θεραπεύσει το παιδί της. Όλη η οικογένεια μετείχε στην οδύνη της ασθένειας.Με την βοήθεια της Παναγίας Σαιντανάγιας η κόρη θεραπεύθηκε και η χαρά επέστρεψε στην οικογένεια εκ νέου.

Η πριγκίπισα έσπευσε στην μονή της Παναγίας τη Δευτέρα 27 Απρίλη 2010 με τα παιδιά της Αλέξανδρο και Nικόλαο και φίλους για να ευχαριστήσει με δώρα και προσευχές.Με δάκρυα χαράς αυτή τη φορά έλαμπε το πρόσωπό της.Η Παναγία Seidnaya για μια ακόμη φορά εισάκουσε το αίτημα.truetales.paranormalarabia 

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...