Αμερικανοί στρατηγοί προειδοποιούν: Ένας πόλεμος με τη Ρωσία ή την Κίνα θα είναι εξαιρετικά θανατηφόρος και γρήγορος

Κάθε μελλοντικός πόλεμος με τη Ρωσία ή την Κίνα θα είναι «εξαιρετικά θανατηφόρος» και θα παράξει βία που δεν έχουμε ξαναδεί τα τελευταία 60 χρόνια, ανέφεραν Αμερικανοί στρατηγοί.

Η τεχνητή νοημοσύνη και τα νέα οπλικά συστήματα θα επιταχύνουν όποια μελλοντική σύγκρουση, προειδοποίησε ότι Αρχιστράτηγος William Hix.

«Μία συμβατική πολεμική αναμέτρηση στο κοντινό μέλλον θα είναι εξαιρετικά θανατηφόρα και γρήγορη» είπε σε συζήτηση για το μέλλον του στρατού και πρόσθεσε ότι δεν θα είναι στο χέρι μας το χρονόμετρο.

Ο στρατηγός προειδοποίησε ότι τα τεχνολογικά επιτεύγματα της Ρωσίας και της Κίνας τα τελευταία χρόνια πιέζουν τον Λευκό Οίκο να προετοιμαστεί για «βία σε επίπεδο που ο αμερικανικός στρατός δεν έχει συναντήσει από τον πόλεμο στην Κορέα».

Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν υπαρξιακές απειλές από νέα κράτη που λειτουργούν επιθετικά στο θέμα των εξοπλισμών είπε ο Στρατηγός Joseph Anderson, στην ίδια εκδήλωση.

Ο Στρατηγός Mark A Milley είπε στην ίδια εκδήλωση ότι ένας τέτοιος πόλεμος με την Ρωσία είναι σχεδόν εγγυημένος

Την Τρίτη η Ρωσία ξεκίνησε μεγάλη άσκηση αντιμετώπισης πυρηνικής απειλής για να είναι ο πληθυσμός της χώρας προετοιμασμένος από ενδεχόμενη πυρηνική επίθεση από τη Δύση. Στην άσκηση παίρνουν μέρος 200.000 έκτακτο προσωπικό και θα επηρεάσει περισσότερους από 40.000.000 κατοίκους.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 2:55 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.