Έγινε και αυτό! Αποκεφάλισε με την σπάθα τον πατέρα του γιατί προσέβαλε το χαλίφη!

Freepen.gr - Ένα μέλος της ISIS φέρεται να έχει αποκεφαλίσει τον ίδιο του τον πατέρα του στη Μοσούλη για προσβολή του ηγέτη της τρομοκρατικής οργάνωσης, Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι.

Μια πηγή από τη Μοσούλη ανέφερε στο al-Sumaria News ότι ο τζιχαντιστής ισχυρίστηκε πως ο πατέρας του είχε αποκαλέσει τον Μπαγκντάντι ένα "σκυλί" δείχνοντας ασέβεια στην ιδεολογία της ομάδας.

Σύμφωνα με την πηγή, η εκτέλεση πραγματοποιήθηκε δημόσια την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στο  κέντρο της πόλης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μαχητές της ISIS οδηγούν τους γονείς τους στο απόσπασμα.

Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, ένα 20χρονος ισλαμιστής είχε εκτελέσει τη μητέρα του στη Ράκκα όταν αυτή του ζήτησε να εγκαταλείψει την οργάνωση και να διαφύγουν. Ωστόσο ο γιος της προτίμησε να καταδώσει τη μητέρα τους στους διοικητές της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Αυτό καταδεικνύει μέχρι που είναι ικανοί να φτάσουν για χάρη της ιδεολογίας τους. Αρκετοί βρίσκονται στην Ευρώπη. Κάποιοι ίσως βρίσκονται και την Ελλάδα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail