Ντίλαρε με Πούτιν - Τώρα πάει Δαμασκό η Αγκυρα και βλέπει τον Ασαντ

Freepen.gr - Η ιρανική ιστοσελίδα Tasnim News μεταδίδει πως μια υψηλού επιπέδου αξιωματούχων τουρκική πολιτική αντιπροσωπεία πρόκειται να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Ασαντ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως επικεφαλής της αντιπροσωπείας που θα ταξιδέψει σύντομα στη Συρία θα είναι υπουργός της τουρκικής κυβέρνησης.

Αυτή θα ήταν μια πολύ σημαντική πρακτική στροφή της Τουρκίας στις σχέσεις της με τη Δαμασκό καθώς μέχρι πρόσφατα επικρατούσε το δόγμα "Assad must go" αν και μέχρι στιγμής έχουν φύγει όλοι οι άλλοι εκτός από αυτόν.

Η πληροφορία αυτή, η οποία δεν έχει επιβεβαιωθεί, κουμπώνει με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σε κουρδικά ΜΜΕ και διαβάσατε στη Freepen.gr πως ο Ερντογάν ζήτησε από τη Μόσχα να μη στηρίξει τους Κούρδους της Συρίας και αυτός θα εγκαταλείψει στην τύχη τους, τους αντάρτες του Χαλεπίου.

Η Αγκυρα θέλει να σβήσει τη φωτιά που η ίδια άναψε και τώρα οι φλόγες γλύφουν την ίδια. Για αυτό επιδιώκει συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει αποκλειστικό στόχο να διατηρήσει το οικόπεδό του ακέραιο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail