«ΣΧΕΔΙΟ Β» για επιστροφή στη Δραχμή είχαν έτοιμοι οι Αμερικάνοι

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από το αρχείο της Χίλαρι Κλίντον.

Ο Μάικλ Δουκάκης και ο Φιλ Αγγελίδης είχαν συνεννοηθεί με τους στενότερους συνεργάτες του Ομπάμα, Τζον Ποντέστα και Τζέρει Ζάιεντς να περάσουμε συντεταγμένα στο εθνικό μας νόμισμα στις 8 Ιουλίου του 2015, αν οι Γερμανοί επέμεναν σε παράλογες αξιώσεις, οπότε θα είχαμε γλιτώσει από τα μνημόνια και τη συμφορά που ζούμε, γιατί ο Λευκός Οίκος διέβλεπε συστημικό και γεωπολιτικό κίνδυνο από ενδεχόμενο Grexit.

Η αμερικανική κυβέρνηση αντιλαμβανόμενη τη σπουδαία γεωπολιτική θέση της Ελλάδας και τις συνέπειες τυχόν αποσταθεροποίησης στο μαλακό υπογάστριο της Μεσογείου, είχαν προετοιμάσει «Σχέδιο Β», προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα μας σε συντεταγμένη επιστροφή στη Δραχμή και έξοδο από την Ευρωζώνη.

Όπως προκύπτει από τα απόρρητα έγγραφα των αμερικανικών υπηρεσιών και την αλληλογραφία της Χίλαρι Κλίντον που έφεραν στο φως της δημοσιότητας τα Wikileaks, το δεξί χέρι του Μπαράκ Ομπάμα, Τζον Ποντέστα είχε αναλάβει να πείσει τους Ευρωπαίους δανειστές και ειδικά τους Γερμανούς, προκειμένου να βρεθεί λύση στο ελληνικό πρόβλημα.

print_screen_kontra

kontranews.gr

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 8:59 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.