Τη στρουμφίσαμε! Από σουλτάνος, Δρακουμέλ -Ο Ερντογάν έριξε μαύρο στα Στρουμφάκια!

Freepen.gr - Μετά τους πραξικοπηματίες, τους δασκάλους και τους καθηγητές, ο Ερντογάν έψαξε, βρήκε και ξετρύπωσε αυτά τα μπλε μικροσκοπικά πλασματάκια, που λέγονται Στρουμφάκια και τα στρούμφισε!

Συγκεκριμένα στο πλαίσια του μαύρου σε δεκάδες τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα, μπήκε λουκέτο και στον κουρδικό σταθμό Zarok TV, το οποίο μεταδίδει παιδικό πρόγραμμα όπως τα Στρουμφάκια και τον Μπομπ Σφουγγαράκη.

Το Zarok TV είχε ξεκινήσει μόλις το 2015 και ο διευθυντής του δήλωνε με χαρά πως «τώρα τα παιδιά των Κούρδων μπορούν να βλέπουν τα Στρουμφάκια και τον Μπομπ Σφουγγαράκη».


Το φιλοκουρδικό Κόμμα Δημοκρατίας των Λαών (HDP) έκανε λόγο για ρατσιστική ενέργεια και φόβο του Τούρκου προέδρου για τις επόμενες γενιές: 

«Το γεγονός ότι έκλεισαν το κανάλι των παιδιών δείχνει πόσο ο Ερντογάν φοβάται τις νέες γενιές. Αλλά τι ρόλο θα μπορούσαν να παίξουν τα παιδιά στην απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου;».

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 9:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.