Ένας Τσίπρας με γραβάτα - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ΔΕΝ έχει άποψη για όσα είπε ο Ερντογάν

Του Στρατή Μαζίδη

Δύο 24ωρα μετά τις δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν για τη Συνθήκη της Λωζάνης και την αμφισβήτηση της ελληνικότητας 16 νησιών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία δεν έχουν άποψη επί του θέματος.

Ο πρωθυπουργός δηλώνει απλά πως "δε θα ακολουθήσουμε" και η αντιπολίτευση δεν ξεσηκώνεται.

Ο μόνος που μίλησε ήταν ο Πάνος Καμμένος αλλά όπως πολύ σωστά έγραψε (ανάρτηση) η Ντίνα Λαπαθιώτη ενώ κάποτε θα ήταν άξιος συγχαρητηρίων, πλέον για συγκεκριμένους λόγους δεν πείθει κανέναν.

Αν ψάξετε στο site της Νέας Δημοκρατίας απλά θα βρείτε καταχωνιασμένη μια σύντομη δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία επί της ουσίας δε λέει τίποτε.

Ο αυριανός πρωθυπουργός της χώρας δεν έχει άποψη. 

Δε διαθέτει ιστορική γνώση, μνήμη και ευαισθησία. Το πολύ πολύ σαν άκουσε τις δηλώσεις Ερντογάν να γούρλωσε τα μάτια του αναλογιζόμενος μη τυχόν σκάσει σε αυτόν η τραγωδία που έρχεται στον ορίζοντα στα νησιά.

Πολύ φοβάμαι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένας Τσίπρας με γραβάτα. Το ίδιο αναποτελεσματικός, το ίδιο απογοητευτικός, το ίδιο ανύπαρκτος και αμελητέα πολιτική ποσότητα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail