Αγριεύουν τα πράγματα στο Αιγαίο…Σκληρές εμπλοκές στη Σκιά του Βράχου της Μεγίστης!

Αγριεύουν τα πράγματα και στους Ουρανούς του Αιγαίου…Ξαναγυρίσαμε για τα καλά στην προ του Πραξικοπήματος  Κατάσταση στο Αιγαίο με σκληρές εμπλοκές στη Σκιά του Καστελόριζου από Οπλισμένα Τούρκικα μαχητικά!

Πιο συγκεκριμένα δύο Τούρκικα F-16 εισέβαλαν στο FIR Αθηνών ή μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου που αναχαιτίστηκαν άμεσα από Ελληνικά F-16 που περιπολούσαν στην περιοχή παρακολουθώντας τη Τουρκική άσκηση που εξελίσσεται στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.
 www-veteranos-gr
Με την εμφάνιση των μαχητικών μας  τα δύο τουρκικά μαχητικά αποχώρησαν από την περιοχή αλλά στο πόδι τους  κατέφτασαν νέο ζεύγος Τούρκικων Μαχητικών Οπλισμένων, αυτή τη φορά που  ενεπλάκησαν αμέσως σε Αερομαχία με τα Ελληνικά Μαχητικά  στο Βράχο της Μεγίστης!

Την ίδια περίπου ώρα  ένα ακόμη ζεύγος Τούρκικων Μαχητικών  εισέβαλε στο FIR  Αθηνών μεταξύ  των νήσων Χίου και Σάμου…Που καταδιώκεται από  Ζεύγος Ελληνικών Μαχητικών που πέταξαν απο την Σκύρο!

Τη όλη κατάσταση Παρακολουθούσε και κατέγραφε Τουρκικό Κατασκοπευτικό CN-235 …Tα τουρκικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν 6 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 3 παραβιάσεις του ΕΕΧ  και μια Εμπλοκή!

Συνολικά τα Τουρκικά Μαχητικά που πέταξαν σήμερα στο: ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ   ήταν έξ (6) F-16  και ένα (1) Ναυτικής Συνεργασίας  CN-235!

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 9:06 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.