Πρόκληση! Ελεύθεροι οι Βιαστές του ανήλικου στη Μόρια!

Freepen.gr - Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τέσσερις 17χρονοι πακιστανοί λαθρομετανάστες οι οποίοι είχαν απειλήσει και βιάσει ομαδικά έναν 16χρονο ομοεθνή τους καταγράφοντας παράλληλα τη φρικτή πράξη τους σε βίντεο.

Μετά την απολογία τους στον ανακριτή, τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και τέθηκαν υπό την εποπτεία της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής, η οποία ανέλαβε να τους μεταφέρει σε άλλη δομή, μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

Επιπλέον τους επιβλήθηκε απαγόρευση συναναστροφής τους με ανήλικους πρόσφυγες, συνεχής επιτήρηση από αστυνομικούς και...απαγόρευση εξόδου από τη χώρα (!). 

Ο 16χρονος βιασθείς έχει απομακρυνθεί από τη Μόρια και έχει μεταφερθεί σε δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων που λειτουργεί από μη κυβερνητική οργάνωση.

Το περασμένο Σάββατο οι βιαστές με απειλές και χρήση βίας είχαν ακινητοποιήσει τον άτυχο 16χρονο και τον βίασαν διαδοχικά βιντεοσκοπώντας τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 6:03 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.