Η Ρωσία, έχει κατασκευάσει ένα ραδιο ηλεκτρονικό όπλο που δεν υπάρχει ανάλογο στον κόσμο

© RIA Novosti. Pavel Lisitsyn
Τα πρώτα δείγματα των ραδιο-ηλεκτρονικών όπλων  που βασίζονται σε νέες αρχές της φυσικής, οι οποίες δεν έχουν ανάλογο  στον κόσμο, αναπτύχθηκαν  και δοκιμάστηκαν  με επιτυχία στη Ρωσία, είπε στο RIA Novosti από την  έκθεση των όπλων "ArmHaytek 2016," «ο επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας -παραγωγής του νέου συστήματος από την εταιρεία «United Engineering Corporation».

Τα πρώτα δείγματα των ραδιο-ηλεκτρονικών όπλων βασίζονται σε νέες αρχές της φυσικής και παρουσιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2016 σε μια ιδιωτική επίδειξη για το Υπουργείο Άμυνας στους τομείς της στρατιωτικής-τεχνικής στο φόρουμ "Στρατός 2016".

"Ήδη κατασκευάστηκαν πραγματικά δείγματα τέτοιων όπλων, και έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους.  Αυτό είναι ένα εντελώς νέο είδος όπλου, το οποίο δεν υπάρχει  ανάλογο στη χώρα, και δεν φοβόμαστε να πούμε ότι δεν υπάρχει ανάλογο  σε ολόκληρο τον  κόσμο" - Είπε, απαντώντας σε ερώτηση του ανταποκριτή του RIA Novosti.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της UEC το χαρακτηριστικό του νέου όπλου είναι ότι  εξουδετερώνει τις τεχνικές του εχθρού χωρίς τη χρήση των παραδοσιακών όπλων και πυρομαχικών, αλλά με τη βοήθεια της κατευθυνόμενης ενέργειας. "Κάνει έμμεσες φυσικές επιδράσεις επί του εξοπλισμού των σκαφών, των αεροσκαφών, στα  UAV-μη επανδρωμένα αεροσκάφη, στα όπλα ακριβείας και τα εξουδετερώνει», - εξήγησε στον ανταποκριτή του πρακτορείου.

https://ria.ru

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...