Προσφορά στις γυναίκες προγραμμάτων για την πρόληψη και την προστασία ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Η MINETTA ασφαλιστική, με αφορμή τη θεσμοθέτηση του Οκτωβρίου, ως μήνα πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, προκειμένου όλες οι γυναίκες να ενεργοποιηθούν ώστε να θωρακίσουν την υγεία τους, υπενθυμίζει ότι τους προσφέρει προγράμματα για την πρόληψη και την προστασία ενάντια στον καρκίνο του μαστού, επιδιώκοντας πάντα να είναι κοντά στον ασφαλισμένο με ολοκληρωμένα προϊόντα που καλύπτουν πραγματικές ανάγκες.

Συγκεκριμένα, προσφέρει και εξωνοσοκομειακά προγράμματα τα οποία εκτός από διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε ιατρούς παρέχουν και ετήσιο προληπτικό έλεγχο (check up). Τα συγκεκριμένα προγράμματα συνδυαζόμενα μάλιστα με την ΚΑΛΥΨΗ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, η οποία τις καλύπτει σε περίπτωση διάγνωσης κακοήθων όγκων του μαστού ή των γεννητικών οργάνων, δημιουργούν ένα πλήρες πακέτο για ουσιαστική πρόληψη και προστασία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το ετήσιο κόστος της κάλυψης είναι ιδιαίτερα χαμηλό, αποτελώντας ουσιαστικά δώρο για τις γυναίκες.

Ενημερωθείτε αναλυτικότερα στο 210 9309500 ή στο δίκτυο συνεργατών της ΜΙΝΕΤΤΑ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail