Το καθεστώς καταφεύγει πάλι στον κοινωνικό αυτοματισμό για τον ακτιβισμό στους πλειστηριασμούς

Το σάπιο και χρεοκοπημένο ολιγαρχικό καθεστώς, προσπαθεί να προκαλέσει κοινωνικό αυτοματισμό και κοινωνική αδιαφορία, σε σχέση με τον ολοένα αυξανόμενο ακτιβισμό πολιτών που εμποδίζουν τους πλειστηριασμούς.

Η προπαγάνδα την οποία ρίχνει το καθεστώς για να διχάσει και να ακυρώσει τη συνείδηση, είναι το ότι παρεμποδίζονται πλειστηριασμοί βιλών διαφόρων λαμογιών. Έτσι ο λαός διχάζεται, με συνέπεια να αδιαφορεί.

Ταυτόχρονα τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του καθεστώτος, ερωτούν πιεστικά τους ακτιβιστές για το εάν έχουν ερευνήσει προηγουμένως τις περιπτώσεις και αν πρόκειται για οφειλέτες με πραγματικές οικονομικές αδυναμίες κ.λ.π.

Έτσι παρακολουθούμε με λύπη, τους διάφορους ακτιβιστές να προσπαθούν να πείσουν, μέσα από τα ΜΜΕ, ότι έχουν ελέγξει.

Ε, όχι λοιπόν. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την πραγματική οικονομική αδυναμία των οφειλετών.

Ανάγκη έχει και αυτός που έχει μια πρώτη κατοικία 50 τ.μ., ανάγκη όμως έχει κι εκείνος που έχει μια βίλα 300 τ.μ. την οποία έφτιαξε νόμιμα βασιζόμενος στο ότι θα έχει εισοδήματα και τώρα δεν έχει. Γιατί λοιπόν αυτός θα πρέπει να χάσει την περιουσία του;;; Ποια λογική το επιβάλει αυτό, εκτός από την νοσηρή αριστερή ιδεολογία του εξαθλιωμένου προλεταριάτου;

Όχι λοιπόν,

Αν πρόκειται να γίνεται παρεμπόδιση πλειστηριασμών, θα πρέπει να γίνεται προς κάθε κατεύθυνση και για κάθε ακίνητο, διαφορετικά δεν έχει νόημα.

Είτε θα γίνει προσπάθεια να σωθεί ο λαός στην ολότητά του, είτε θα πάει άκλαυτος.

Αρμόδιο να αποδείξει ότι ο συγκεκριμένος οφειλέτης έχει κάπου κρυμμένα χρήματα και δεν πληρώνει, παρότι μπορεί, είναι το δημόσιο, που επισπεύδει τον πλειστηριασμό και κατηγορεί τον οφειλέτη ως ασυνεπή και όχι ο ακτιβιστής, που μπήκε ήδη στο τρυπάκι της προπαγάνδας του συστήματος, να ερευνά αυτός και να αποφασίζει αυτός ποιος θα εκτελεστεί και ποιος όχι και στη συνέχεια να απολογείται στα παπαγαλάκια του καθεστώτος.

Είτε θα υπάρξει καθολική Σεισάχθεια και να σωθεί το σύνολο του λαού, είτε δεν έχει νόημα να ασχοληθεί κάποιος.

ΥΓ. Τη μέθοδο του κοινωνικού αυτοματισμού, την είχε εφαρμόσει το καθεστώς και με το κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", αλλά όταν είδε ότι η μέθοδος δεν είχε αποτελέσματα, αποφάσισε να βάλει μπροστά την κρατική βία μέσω της νομοθεσίας, οπότε και νίκησε το κίνημα.

Τώρα με τον ακτισβισμό στους πλειστηριασμούς έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στα Ειρηνοδικεία τα ΜΑΤ. Σύντομα, το καθεστώς θα αναγκαστεί να προχωρήσει και στη νομοθέτηση για να αντιμετωπίσει το αυξανόμενο πρόβλημα.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουν και οι πολίτες πως η χρήση της πολιτικής εξουσίας νικιέται μόνο από τη χρήση λαϊκής εξουσίας.

ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...