Ξέχασες να βάλεις αποσμητικό; Το τρικ που θα σε σώσει!

Η κακοσμία του σώματος και συγκεκριμένα της μασχάλης είναι αρκετέςφορές σημείο της καθημερινότητας λόγω των διαρκών υποχρεώσεων, ιδιαιτέρως ενοχλητική.

Οι πιο συνηθισμένες συμβουλές είναι το συχνό μπάνιο και το αποσμητικό. (Αν έχετε υπερβολική εφίδρωση, δώστε προσοχή και στα ρούχα σας για να είναι ανάλογα με την θερμοκρασία). Η αλκοόλη που περιέχει το αποσμητικό είναι ικανή να εξουδετερώσει τα βακτήρια που δημιουργούν την κακοσμία στις μασχάλες.

Τι γίνεται στην περίπτωση που ξεχάσετε να βάλετε αποσμητικό φεύγοντας από το σπίτι σας; Μην νιώθετε άβολα και αμήχανα γιατί υπάρχει λύση και αυτή βρίσκεται στο απολυμαντικό υγρό για τα χέρια. Βάλτε μερικές σταγόνες σε κάθε μασχάλη. Το υγρό θα εξατμιστεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το οινόπνευμα που εμπεριέχεται στο απολυμαντικό υγρό μπορεί να εξουδετερώσει τα βακτήρια που κάνουν την “βρώμικη” δουλειά στη μασχάλη σας.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 10:02 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.