Απίστευτες σκηνές έξω από το Μαξίμου - Ψέκασαν με χημικά τους συνταξιούχους, τους πατέρες και τους παππούδες τους

Freepen.gr - Απίστευτες σκηνές στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας των συνταξιούχων όπου οι άνδρες των ΜΑΤ τους ψέκασαν με χημικά.

Συγκεκριμένα, οι συνταξιούχοι κατά την προσπάθειά τους να φτάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου για να διαμαρτυρηθούν, δοκίμασαν να μετακινήσουν ένα λεωφορείο της ΕΛ.ΑΣ που λειτουργεί ως οδόφραφμα.

Προφανώς εκτιμήθηκε ότι αυτοί οι άνθρωποι, που έχουν την ηλικία των γονιών και των παππούδων αρκετών ανδρών των ΜΑΤ συνιστά απειλή και τους ψέκασαν με χημικά αδιαφορώντας για τα πιθανά προβλήματα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίζουν!

Οι συνταξιούχοι από όλες τις Ενώσεις είχαν συγκεντρωθεί αρχικά στην πλατεία Κοτζιά καταγγέλλοντας την κυβέρνηση πως τους κορόιδεψε αφού «κούρεψε» κι άλλο τις συντάξεις.

«Με φιλοδωρήματα δεν μας ξεγελάτε ντροπή σε σας που τώρα κυβερνάτε», είναι ένα από τα συνθήματα που φωνάζουν. 

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο από το Πρώτο Θέμα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail