Τους κρατάνε εδώ με το ζόρι γιατί έχει στηθεί μία τρελή μπίζνα

Ελένη Παπαδοπούλου

Κυλλήνη: Σύριοι ξυλοκόπησαν εργαζόμενη στο κέντρο φιλοξενίας-resort όπου τρώνε, κοιμούνται τζάμπα από πέρυσι.

Χίος: Επίθεση και εγκλωβισμός εργαζομένων στο κέντρο από λαθρομετανάστες-"πρόσφυγες".

Λέσβος: Μέρα παρά μέρα καίνε hot spot και ξεχύνονται στους δρόμους.

Τρίκαλα: Ζητούν μετρητά αντί για το φαγητό που τους δίνουν.


Κατά τ'άλλα "Ξεπεράστε τον φόβο και φιλοξενήστε τους σπίτια σας". Καλό ε;;;

Εξτρα bonus πληροφορίες:
Διευθυντής παραρτήματος ΜΚΟ εδώ στην Αθήνα παραιτήθηκε, γιατί του την έπεσαν Αφγανοί, επειδή δεν τους έδινε περισσότερα τρόφιμα και πράγματα που ζητούσαν, ενώ δεν τα δικαιούνταν.
Η ιδιοκτήτρια του ξεν/χείου City Plaza κάνει λόγο για κέρδη 6000000 ευρώ από τους αλληλέγγυους της κατάληψης με πρόσχημα "πρόσφυγες".

Συμπέρασμα:
1. Αυτοί έχουν αρχίσει και εξαγριώνονται και θα έχουμε και χειρότερα, γιατί κατάλαβαν ότι είμαστε κράτος για τα πανηγύρια και γιατί ο Σύριζα τους έμαθε ότι τους χρωστάμε και δεν μας χρωστούν. Λύση: στα τσακίδια και πολύ καθήσανε.
2. Οπως ξαναείπα είναι πλέον ολοφάνερο ότι έχει στηθεί μία τρελή μπίζνα πάνω σε όλους αυτούς και τους κρατάνε εδώ με το ζόρι, προκειμένου να δικαιολογούν τα λεφτά που παίρνουν και να ζητάνε κι άλλα.
Μία αντιπολίτευση να ρωτήσει πόσες απελάσεις έχουν γίνει, πόσα λεφτά έχει πάρει ο κάθε ευαίσθητος, για πόσο θα μείνουν όλοι αυτοί, γιατί οι πακιστανοί, οι αφρικανοί και οι αφγανοί δεν φεύγουν όπως ήρθαν, υπάρχει;
Ή περιμένουμε να γίνει κανένα μπαμ, γιατί φαίνεται πως η ένταση κλιμακώνεται και εξαπλώνεται.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail