"Πολιτιστικές και κοινωνικές" δράσεις στην Αθήνα με μιζέρια, τσαντίρια, ζητιανιά, κλάψα

Ελένη Παπαδοπούλου

"Πολιτιστικές και κοινωνικές" δράσεις στην Αθήνα, που φυσικά δεν αφορούν κανένα κάτοικο, δεν έχουν καμία σχέση με πολιτισμό, αλλά αποτελούν τα σημάδια παρακμής και σήψης μίας κοινωνίας και μίας ακόμη πιο άθλιας εξουσίας που έχει μετατρέψει τα κοινωνικά προβλήματα σε μέσο πλουτισμού ορισμένων.

1η εκδήλωση: Το μεγαλύτερο παιχνίδι κατά της φτώχειας στην Διονυσίου Αεροπαγίτου από την Αction Aid. "Νικητές οι παίκτες που θα κατακτήσουν στη διάρκεια του παιχνιδιού όλα τους τα δικαιώματα".

Η φτώχεια σε υπαίθριο παιχνίδι. Η φτώχεια είναι θέμα δικαιωμάτων. Οχι δεν είναι απλά άρρωστοι οι τύποι. Είναι πολύ άρρωστοι.

2η εκδήλωση: Μογγολικά αντίσκηνα (yurt) στο Μεταξουργείο για την πολιτιστική δράση Caravan Project. Μην με ρωτάτε τί είναι. Δεν κατάλαβα τίποτα από το κείμενο.

3η εκδήλωση: Τριήμερο φόρουμ με πρωτοβουλία του μεταναστολάγνου δημάρχου Καμίνημε θέμα: «Καλωσορίζοντας τους πρόσφυγες: μία πρόκληση για την πόλη». Η πρωτοβουλία ονομάζεται "πόλεις αλληλεγγύης". Να κλάψουμε μία ακόμη φορά όλοι μαζί για τον πρόσφυγα και να δούμε πώς θα κάνουμε τις πόλεις hot spot.

Μιζέρια, αλητεία, τσαντίρια, ζητιανιά, κλάψα με την σφραγίδα των γνωστών μας αγνώστων που διαλύουν καθημερινώς την πρωτεύουσα της χώρας και βιάζουν τις ζωές μας.
Γελοίοι!

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 8:16 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.