Μιχάλης Ιγνατίου: Γεωπολιτικές συγκρούσεις, η Ελλάδα θεατής;

Οι αποκαλύψεις Ολάντ για Πούτιν –Τσίπρα και δραχμή, οι διαρροές για το ρόλο Κλίντον στην ελληνική κρίση και οι εξελίξεις στο πόλεμο των αγωγών και της γεωστρατηγικής στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, δεν είναι παρά η απόδειξη ενός εντεινόμενου ανταγωνισμού, πρόδηλα ΗΠΑ-Ρωσίας, την ώρα που οι ΗΠΑ μέσω ΔΝΤ, έχουν άλλη προσέγγιση στην οικονομική κρίση από την Ε.Ε. του Σόιμπλε, αλλά για τα δικά τους συμφέροντα, είπε στoν 9.84 ο ανταποκριτής στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου.

Το ΔΝΤ χωρίς να καθαγιάζεται σε αυτή τη φάση είναι αρωγός της Ελλάδας στην υπόθεση του χρέους. Δυστυχώς όμως η ελληνική κυβέρνηση φέρεται να ποντάρει όλες τις ελπίδες της, μόνο σε αυτό, αλλά με την γερμανική εκδοχή στο θέμα. Ο Μιχάλης Ιγνατίου, εμφανίστηκε ανήσυχος για το βάθος προσέγγισης Πούτιν-Ερντογάν, σε σχέση και με την Ελλάδα και με το Κυπριακό, ενώ περιέγραψε το «αδιέξοδο» των αμερικανών ψηφοφόρων, έναντι δύο κακών επιλογών για την Προεδρία.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 9:05 π.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.