Επιβάτης τσακώνει κλέφτη επ'αυτοφώρο στον Ηλεκτρικό και τον ξεφτιλίζει σε όλο το βαγόνι

Freepen.gr - Επιβάτης τσακώνει κλέφτη επ'αυτοφώρο στον Ηλεκτρικό στον σταθμό "Ομόνοια" τη στιγμή που επιχειρεί να ανοίξει την τσάντα ενός άλλου ανυποψίαστου επιβάτη και τον ξεφτιλίζει σε όλο το βαγόνι.

Ο Βασίλειος Καρυοφυλίδης  πρώην χοροδιδάσκαλος όπως αναφέρει στο λογαριασμό του χόρεψε κυριολεκτικά τον κλέφτη στα ταψί:

«Όχι που θα τον άφηνα να ανοίξει τη τσάντα του ανθρώπου... Οι δύο νεαροί πρωταγωνιστούν! Νωρίτερα ενημέρωσα το σεκιουριτά να έχει το νου του σε αυτά τα πρόσωπα. ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!
Σύντομα θα σας αναφέρω τρόπους προφύλαξης και πως να αντιλαμβάνεστε πιθανούς κλέφτες! Η καθημερινότητα στη ζούγκλα της Αθήνας με έχει κάνει να πω πως έχω πάρει μάστερ στην αναγνώρισή τους και τους τρόπους με τους οποίους κλέβουν.»

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail