Αλεξιανός Τσιπρακός

Του Στρατή Μαζίδη

Ένας άνθρωπος τάζει τον ουρανό με τα άστρα στην κοινωνία, δείχνοντας παράλληλα σίγουρος για την επιτυχία του όταν κάποιοι τον ρωτούν πως θα τα καταφέρει έχοντας τους πάντες εναντίον του.

Στη συνέχεια με καθεστωτικό τρόπο, αφού έχει εκλεγεί, αρπάζει τις οικονομίες και τα αποθεματικά φορέων με "δημοκρατικότατο" τρόπο.

Αργότερα ξεσηκώνει το λαό με ένα δημοψήφισμα, παρακινεί με πύρινους λόγους τον κόσμο να ψηφίσει "όχι" και στη συνέχεια τον προδίδει θεαματικά.

Μετά νομοθετεί "δημοκρατικά" σειρά δημευτικών φόρων και μέτρων όπως πχ το 100% προκαταβολή φόρου.

Έπειτα με σειρά συμβούλων και διορισμό 27.000 ανθρώπων δημιουργεί το δικό του καθεστωτικό στρατό.

Επίσης αποφασίζει να περιορίσει τα τηλεοπτικά κανάλια ψηφίζοντας δικούς του νόμους ώστε μετά να επικαλείται τη νομιμότητα.

Επιπρόσθετα εξαπολύει διάφορους τύπους οι οποίοι αναλαμβάνουν με τις βαρύγδουπες δηλώσεις τους και τις προσβολές εναντίον προσώπων να αποσπούν την προσοχή της κοινής γνώμης.

Τέλος ξεσπιτώνει ανθρώπους ακόμη και ασήμαντα χρέη προς το κράτος τα οποία δημιούργησε η υπερφορολόγηση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail