Πρόκληση στη Βέρνη! Τουρκοπράκτορες ύψωσαν σημαία του ψευδοκράτους στον αγώνα Γιουνγκ Μπόις - ΑΠΟΕΛ

Freepen.gr - Μετά τις νυχτερινές υπερπτήσεις στο Αιγαίο και την αμφισβήτηση της συνθήκης της Λωζάνης, ένα νέο επεισόδιο σημειώθηκε στη Βέρνη της Ελβετίας στον αγώνα της Γιουνγκ Μπόις με τον ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα οπαδοί (;) της ελβετικής ομάδας ύψωσαν «σημαία» του ψευδοκράτους προκαλώντας την οργή και τις έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων του ΑΠΟΕΛ.

Οι Κύπριοι οπαδοί που βρέθηκαν στις εξέδρες και ο ΑΠΟΕΛ διαμαρτυρήθηκαν στους γηπεδούχους για την ανάρτηση της σημαίας της προσβολής και της τραγωδίας της μαρτυρικής Κύπρου.

Ζητήθηκε άμεσα η απόσυρση της σημαίας, κάτι που συνέβη με παρέμβαση στελεχών της Γιουνγκ Μπόις, ωστόσο η ενέργεια αυτή μπορεί να επιφέρει βαρύτατη τιμωρία για την ελβετική ομάδα βάσει των κανονισμών της UEFA.

Οι άνθρωποι της πράγματι παρενέβησαν, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από την εξέδρα η «σημαία» και να κυλήσει ομαλά το παιχνίδι στο γήπεδο της ελβετικής ομάδας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail