Επιστολή αναρχικών απειλεί με δολοφονίες αστυνομικών

Μίνα Καραμήτρου

Πηγή: ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – Eurokinissi

Ευθείες απειλές με εκφράσεις που προκαλούν ανατριχίλα, περιέχει το κείμενο αναρχικής ομάδας που δημοσιεύεται σήμερα σε γνωστό σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Οι απειλές στρέφονται κατά αστυνομικών και όπως χαρακτηρίστηκα αναφέρεται σε σημείο του κειμένου «τα παλικάρια της ΕΛ.ΑΣ απέδειξαν για άλλη μια φορά πως είναι άξιοι να μην τους αναγνωρίζουν ούτε οι μάνες τους όταν θα βρομίζουν τα νεκροκρέβατα του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου….»Το κείμενο φαίνεται πως υπογράφεται από την αναρχική ομάδα «Αναρχικό Δίκτυο Δημιουργίας Οχετός». Αφού κάνει αναφορά στο περιστατικό αλλοδαπού στο αστυνομικό τμήμα Πατησίων, ο οποίος βρήκε το θάνατο πέφτοντας από το παράθυρο, αλλά και στο περιστατικό του τμήματος Ομόνοιας με τις καταγγελίες ανηλίκων προσφυγόπουλων κατά αστυνομικών, καταλήγει με τη φράση «ΟΙ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ».

«ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΚΡΟ ΑΛΑΝΙ ΔΕΚΑ ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ»

Οι απειλές έχουν θέσει σε συναγερμό τις αρχές και προκαλούν ανησυχία στους κόλπους της αστυνομίας, που δεν αποκλείουν αντίποινα σε βάρος αστυνομικών αλλά και καταδρομικές επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 9:28 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.