Θέμα χρόνου η εκτόξευση πυραύλου εδάφους – αέρος εναντίον Τούρκικου πολεμικού αεροσκάφους που παραβιάζει τον Ελληνικό εναέριο χώρο

Η απόφαση έχει ληφθεί κύριοι. Τα πρόσωπα – ήρωες που έχουν διατεθεί να θυσιάσουν την καριέρα τους για μια τέτοια αμυντική αποστολή για την Τιμή της Ελλάδος, πολλά. Μένει μόνο να δοθεί η εντολή για να γραφούν με χρυσά γράμματα στην Ιστορία…σύντομα.

Τότε θα δείτε ποιός είναι με ποιόν και γιατί.

Η Τουρκία μας ξεφτιλίζει σε παγκόσμιο επίπεδο με τις άνευ προηγουμένου παραβιάσεις της που ξεκίνησαν αμέσως μετά της εισβολή στην αδελφή Κύπρο και που έχουν κλιμακωθεί τα τελευταία χρόνια επικίνδυνα έχοντας αφήσει όλους έκπληκτους.

Όσο δεν αντιδρούμε, όσο δείχνουμε αδυναμία με την πολιτική της μη – έντασης που ασκούμε, τόσο θα διεκδικεί και περισσότερα - Νησιά του Αιγαίου, Θράκη, αργότερα Ηπειρο και Θεσσαλονίκη.

Όσο δεν αντιδρούμε θα πρωταγωνιστεί όλο και περισσότερο στο μοίρασμα της πίτας του Αιγαίου. Το ΝΑΤΟ δεν ανακατεύεται σε διαμάχες μεταξύ κρατών μελών του, η ΕΕ ενδιαφέρεται μόνο για τα οικονομικά σύνορα. ΗΠΑ και Ρωσία θα αναγκαστούν να συνεργαστούν μαζί της για να φάνε από την πίτα της Μεσογείου αφού την βλέπουν να πρωταγωνιστεί όλο και περισσότερο.

Σκοπός της μεταξύ άλλων είναι να μας αναγκάσει να συρθούμε σε μια αναθεωρήσει της Συνθήκης της Λωζάννης, τούτο είναι εύκολο πλέον, εάν καταλάβει 1 ή 2 ακόμα Βραχονησίδες όπως στα Ίμια που είναι πλέον ουδέτερη ζώνη για την Ελλάδα.

Οι φύλακες όμως δεν μπορούν να περιμένουν, δεν μπορούν να προδώσουν τον όρκο τους, δεν μπορούν να αψηφήσουν αξίες , αρχές και ιδανικά που έρχονται από τα βάθη των αιώνων, δε μπορούν να ξεχάσουν το αίμα των προγόνων τους, να ξεχάσουν μια ιστορία χιλιάδων ετών για την οποία είναι περήφανοι .

Όσοι δεν είστε έτοιμοι. Συγχωρέστε μας!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...