Τσίπρας, Πούτιν, Κλίντον, Ολάντ...η αλήθεια είναι μία: Όχι χρήμα να τυπώσουμε αλλά ούτε τα παντελόνια μπορούμε να κατεβάσουμε μόνοι μας

Του Στρατή Μαζίδη

Σειρά αποκαλύψεων βλέπει τα τελευταία 24ωρα το φως της δημοσιότητας. Επιπρόσθετα είχε ενδιαφέρον η πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα ως προς τη φανέρωση λεπτομερειών των γεγονότων του 2015.

Ο Γιώργος Τράγκας μπορεί να μην είναι από πολλούς αποδεκτός, ωστόσο διαθέτει προσβάσεις και έχει διαπιστωθεί ποια είναι η σημαντική του κυβερνητική πηγή που του λέει τα πάντα και αυτός τα αποκαλύπτει. Σας συνιστώ να την ακούσετε.

Εν προκειμένω από όλα όσα ακούσαμε και διαβάσαμε, ένα καταλάβαμε,

Είναι τέτοια η πρόσδεσή μας στο ευρώ ώστε δεν κρατήσαμε ούτε τα εκτυπωτήρια με τα οποία εκδίδαμε Δραχμές. Ακόμη και για να τυπώσουμε χαρτί έπρεπε στραφούμε στο εξωτερικό.

Επίσης, ακόμη και για να παραδοθούμε, έπρεπε να ζητήσουμε τη βοήθεια των Αμερικάνων. Ποιο το νόημα να ζητηθεί η βοήθειά τους όταν η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός δεν κέρδισαν απολύτως τίποτε το καλοκαίρι του 2015; Χρειαζόμασταν τα χέρια του Μπιλ Κλίντον στον οποίο ανετέθη η διαμεσολάβηση, για να μας κατεβάσει το φερμουάρ και να ξεκουμπώσει το κουμπί;

Εκτός και αν η παρέμβαση των ΗΠΑ έγινε για τα δικά τους συμφέροντα στον ακήρυχτο πόλεμο της Ουάσινγκτον με το Βερολίνο, καθώς το τελευταίο διέθετε (και διαθέτει) σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, κάτι που ο Λευκός Οίκος δεν επιθυμεί.

Μια φορά πάντως οι αποκαλύψεις εξευτελίζουν πανηγυρικά τη χώρα μας. Σε όποια πλευρά κι αν στέκεται κανείς...

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 2:44 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.