Το Χαστούκι ακούστηκε ως το Διδυμότειχο!

Του Αγη Βερούτη

Είπαν να ρυθμίσουν τον τηλεοπτικό χώρο, και ορθώς.

Έβαλαν την Αλεξίου, μάνα Ζωής, πρόεδρο του ΕΣΡ.
Όμως μετά από 6 μήνες δεν τους άρεσε πια η μάνα Ζωής, και την καθαίρεσαν με νόμο, μαζί και όλο το ΕΣΡ.

Μετά πρότειναν για μέλη του ΕΣΡ από τις τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, και φυσικά η αντιπολίτευση δεν δέχθηκε τα προτεινόμενα μέλη.

Έτσι χωρίς ΕΣΡ εν λειτουργία έβγαλαν τον Νόμο Παππά που έκλεβε τις αρμοδιότητες που έδινε το Σύνταγμα στο ΕΣΡ και τις έδινε στον Παππά. (Σαν να λέμε "Γιάνης κερνάει και Γιάνης πίνει")

Μετά αποφάσισαν πως ήθελαν να δώσουν μόνο 4 άδειες ώστε να κλείσουν τον Αλαφούζο με τον Σκαϊ που δεν τους καθότανε όπως Κοντομηνάς με τον Άλφα.

Θα έκλειναν και τον Μπόμπολα με το Μέγκα αλλά στο δρόμο τους κάθησε, όμως τον βόλευε να κλείσει έτσι κι'αλλιώς χωρίς να βάλει άλλα λεφτά, οπότε οκ, Μέγκα γιόκ.

Μετά κάνανε το διαγωνισμό αδιάβλητο, και ποντάρισε και ο Καλογρίτσας χωρίς δικά του λεφτά, για σεφτέ και να ανεβάσει τα κασέ, και θάπαιρνε τα λεφτά από την Τράπεζα Αττικής που ούτε αυτή είχε τα λεφτά αλλά θα τάπαιρνε από κάτι ΔΕΚΟ και το ταμείο των Μηχανικών που αυτοί έχουνε λεφτά και όλα καλά ώσπου μυρίστηκε τη βρωμοδουλειά ο Στουρνάρας και του στείλανε ΣΔΟΕ στο σπίτι να φοβηθεί για τη γυναίκα του αλλά ο Στουρνάρας δε φοβήθηκε και έτσι κι'αλλιώς η εγγύηση που έβαλε ο Καλογρίτσας για να πάρει τα λεφτά που ήταν ενός φίλου του δεν ήταν πραγματικά του φίλου του αλλά κάτι πεθαμένων που του έκαναν ένα πληρεξούσιο ο καθένας ο κάθε πεθαμένος δηλαδή οπότε ο SSM που ελέγχει τη φάση με τις τράπεζες θα το έκοβε έτσι κι'αλλιώς οπότε ο Καλογρίτσας δεν πήρε άδεια αλλά θάπαιρνε ο Σαββίδης που είχε δηλώσει πως έκανε το λαγό για να ανεβάσει το τίμημα για το φίλο του το Μπάνο, αλλά τελικά του βγήκε οπότε οκ.

Άδεια πήρε όμως ο Αλαφούζος.

Μετά βγάλανε μια τροπολογία νύχτα για να κλείσουνε τα κανάλια σε πέντε μέρες μαύρο αλλιώς θα τους πάνε όλους φυλακή και την πήρανε πίσω νύχτα πάλι γιατί μετά δεν το γλυτώνανε τον Κορυδαλλό οι ίδιοι και το ΣτΕ ακόμα δεν είχε πει τί θα γίνει τελικά.

Έπειτα ο Πρόεδρας του ΣτΕ τσαμπουκαλεύτηκε τους άλλους Συμβούλους και έκοψε την συνεδρίαση της ολομέλειας που αποφάσιζε αν θα εξετάσουν την ουσία της υπόθεσης λέγοντας πως έχει κακό καιρό για αποφάσεις δικαστών και μετά θα ήταν πιο καλός και παραιτήθηκαν οι Αντιπρόεδροι γιατί δε σηκώναν μαλακίες και πήγαν να τους βγάλουν σεξουαλικά ιμέηλ για εκβιασμό λες και οι άλλοι δεν κάνουν σεξ ή άμα δεν κάνεις σεξ να ξελαμπικάρεις έχεις καθαρό μυαλό να βγάλεις δικαστικές αποφάσεις.

Αλλά ο τσαμπουκάς δεν πέρασε και έτσι ο Ψεύτης φώναξε τα αφεντικά των Δικαστώνε και τους έταξε να τους δώσει πίσω λεφτά από τους φόρους που πλήρωσαν εδώ και χρόνια αλλά βγήκε η ένωση δικαστώνε και είπε "οι δικαστές δεν αγοράζονται φίλε" και τελικά έγινε η ολομέλεια και αποφάσισαν πως ο νόμος Παππά ήταν Παππά(ρα).

Και μετά βγήκε η βορειοκορεάτισσα και άσπρη σαν το πανί είπε για τα παιδάκια που θα διώξουν από τους παιδικούς σταθμούς για να δώσουν πίσω στους πλούσιους τα λεφτά τους που τους τα ξεκόλλησαν παράνομα και αντισυνταγματικά και στο μάγουλο του Ρομπέν των Φασών κύλησε ένα δάκρυ...

Όμως ο Παυλάν είπε πως οι δικαστές κάνανε πραξικόπημα γιατί δεν υπάκουσαν τον Ψεύτη άρα κάνανε λάθος και αυτός ξέρει καλύτερα γιατί ξέρει από αιμορροΐδες και θα το μετανιώσουνε και τώρα που τους χαλάσανε το σχέδιο ο Σκουρλέτης με τους 53 ετοιμάζεται να τους ξεκολι@σει οπότε χρειάζονται εκλογές πριν τις 19 Μαρτίου που ακόμα θα γίνεται με λίστα ώστε να μη τους πάρει το κόμμα η Δούρου ή ο Σκουρλέτης και οι 53...

Πάντως με πήρανε και από Κρήτη και το χαστούκι ακούστηκε και ως εκεί.

Αυτά.
Καλημέρα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail