Νυν υπέρ πάντων αγώνας


Tου Ελευθέριου Χαμπίμπη

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι εκείνη που ενώνει τον ελληνισμό με τις πανανθρώπινες αξίες του «Αγαπάτε αλλήλους» και του « ο συ μισείς ετέρω μη ποιήσεις» που μαζί με την «αρμονία» και το «μέτρο» των αρχαίων Ελλήνων θα οδηγήσει στην δημιουργία μιας ευτυχισμένης κοινωνίας επ’ ωφελεία του έθνους των Ελλήνων και της οικουμένης.

Αυτές τις λογικές η δύση δεν τις αποδέχεται, διότι θέλουν να καρπούνται το 50-60% των αγαθών της γης, αν και αποτελούν το 15% των κατοίκων του πλανήτη μας.

Για να επιβάλουν αυτήν την δική τους λογική οι λεγόμενοι «εταίροι» έγιναν σταυροφόροι, αποικιοκράτες, τοκογλύφοι και θεώρησαν τους εαυτούς τους ως τους περιούσιους λαούς, τους δε υπόλοιπους λαούς τους τοποθέτησαν στο επίπεδο των υπανθρώπων για να μπορούν να εκμεταλλεύονται πιο εύκολα τους λαούς της οικουμένης.

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ είναι η τροφός των Ελλήνων πνευματική, ηθική και υλική.

Η ορθοδοξία διαφύλαξε ανά τους αιώνες την γλώσσα του έθνους, την ιστορία του, τις παραδόσεις του και τον πολιτισμό του.

Σ’ αυτήν έβρισκε και βρίσκει παρηγοριά και δύναμη ο πάντα κατατρεγμένος Ελληνας.

ΑΥΤΗ έσωζε και σώζει ζωές από την πείνα και τον θάνατο.

Το 1922 με την Μικρασιατική καταστροφή διέθεσε η Εκκλησία το 93% της περιουσίας της για την σωτηρία του δυστυχισμένου έθνους που οι σύμμαχοι – αποικιοκράτες μαζί με τους Οθωμανούς τούρκους ξεκλήρισαν από τις προαιώνιες εστίες τους στην Μικρά Ασία και έτσι μπόρεσαν οι πρόσφυγες να θρέψουν τις πεινασμένες οικογένειές τους και να αναθρέψουν τα παιδιά τους με την βοήθεια του μικρού χωραφιού που απέκτησαν από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ της Ελλάδος.

Στην γερμανική κατοχή προσέφερε η ΕΚΚΛΗΣΙΑ τροφή σε εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων που η κτηνωδία των γερμανών κατακτητών οδηγούσε στο θάνατο δια της πείνας, ο ελληνικός λαός ήταν ίσως ο μοναδικός λαός της Ευρώπης που καταδικάστηκε να πεθάνει από πείνα, ήταν κι αυτό Γενοκτονία.

Στην κατοχή προσέφερε επίσης άσυλο και προστασία σε κάθε κατατρεγμένο.

Σήμερα η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ταΐζει πάλι εκατοντάδες χιλιάδες δυστυχισμένους Έλληνες άνδρες, γυναίκες και παιδιά που τα μνημόνια έχουν καταδικάσει πάλι σε θάνατο δια της πείνας και αυτό είναι πάλι ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.

Οι Οθωμανοί όταν απεφάσιζαν να εξαλείψουν από μία περιοχή τους Έλληνες σκότωναν τον ΠΑΠΑ, τον ΔΑΣΚΑΛΟ και τον ΓΙΑΤΡΟ.

Σήμερα τον δάσκαλο τον εξουδετέρωσαν με τους μισθούς πείνας, τον γιατρό τον έστειλαν στα κάτεργα της εσπερίας και τον παπά τον συκοφαντούν για να τον αποξενώσουν από τον ελληνικό λαό.

Σήμερα που το ελληνικό δράμα έχει φτάσει στην κορύφωσή του, μετά την υπογραφή και του τρίτου μνημονίου που ισοδυναμεί με παράδοση άνευ όρων μετά από πόλεμο, το ελληνικό έθνος οδεύει προς εξαφάνιση εάν δεν αντιδράσει για να ανατρέψει τα μνημόνια.

Από την ίδρυση του νεώτερου ελληνικού κράτους, ο ελληνισμός συνεχώς συρρικνώνεται, διότι αυτός ήταν και είναι ο στρατηγικός στόχος των δυτικών η εξαφάνισή μας.

Στα διακόσια χρόνια, από την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους, το ελληνικό έθνος υφίσταται συνεχείς αφαιμάξεις και συρρικνώσεις από τους (εταίρους) δηλαδή τους σταυροφόρους, του αποικιοκράτες, τους τοκογλύφους, τους (περιούσιους λαούς) μέσω συνεχών μνημονίων τα οποία είχαν κατά περιόδους διαφορετικές ονομασίες αλλά το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο, η συρρίκνωση του ελληνικού έθνους.

Για να πετύχουν τους δόλιους στόχους του (οι σύμμαχοι) (οι εταίροι) οι τοκογλύφοι έσπερναν την διχόνοια ανάμεσα στους έλληνες, έτσι καθιστούσαν τα δόλια σχέδια τους ευκολότερα.

Σήμερα προσπαθούν μέσω της παιδείας να δημιουργήσουν ρήγμα ανάμεσα στον ελληνικό λαό και την ορθόδοξη εκκλησία της Ελλάδος, δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.

Ο Ελληνισμός αυτήν την ύστατη ώρα δεν πρέπει να ενδώσει στο παιχνίδι τους, αλλά να ενωθεί σαν ένας άνθρωπος, γιατί μόνο ενωμένος θα μπορέσει να ανατρέψει αυτήν την τραγική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει.

Η εκκλησία έχει δώσει χιλιάδες μάρτυρες, τα ράσα των παπάδων είναι ποτισμένα με το αίμα τους για την πίστη για το γένος των Ελλήνων.

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ο Ε’, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΠΑΠΑΦΛΕΣΑΣ, ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ είναι ελάχιστοι από τους Μάρτυρες.

Εάν αποξενώσουν την εκκλησία από τον λαό και διώξουν και τους εφοπλιστές θα έχουν πετύχει τον πλήρη αφοπλισμό του έθνους και έτσι θα περάσουν πιο εύκολα τα σχέδια του αφανισμού του έθνους μας.

Μην του ακούτε τους (εταίρους) που μιλούν για ανάπτυξη, να καταπατήσουν και να μαγαρίσουν την πατρίδα θέλουν.

Γι’ αυτούς ανάπτυξη είναι οι 500.000 Ελλήνων που έφυγαν στην ξενιτειά, τα δύο εκατομμύρια άνεργοι, τα εκατομμύρια των πεινασμένων, το 40% των παιδιών μας που υποσιτίζονται, το κλείσιμο της πλειονότητας των επιχειρήσεων, η καταπάτηση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, η διάλυση του κράτους και τέλος ο αφανισμός μας.

Διαχρονικά οι εκ της εσπερίας (φίλοι) μας καταστρέφουν την οποία παραγωγική δραστηριότητα του έθνους μας.

Σήμερα ο αγώνας είναι εθνικός και γι’ αυτό απαιτείται εθνική ομοψυχία για να σώσουμε το έθνος μας από τον αφανισμό.

Όποιος κτυπάει και συκοφαντεί την ορθόδοξη εκκλησία της Ελλάδος παίζει το χαρτί των τοκογλύφων, των σταυροφόρων, των αποικιοκρατών, των (περιούσιων λαών). Μη βγάλουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια, δεν το αξίζουμε.

Όποιος συκοφαντεί και κτυπάει την εκκλησία μας κτυπά πισώπλατα το έθνος των Ελλήνων.

Στο θέμα της παιδείας προτείνω, το μάθημα των θρησκευτικών να παραμείνει το ομολογιακό του περιεχόμενο και να διδάσκεται από και με ευθύνη της εκκλησίας, το δε γνωστικό περιεχόμενο της ιστορίας των θρησκειών να ενταχθεί στο μάθημα της ιστορίας προσθέτοντας μία ώρα διδασκαλίας το μήνα.

Οι εταίροι μας αφαίρεσαν την χαρά της δημιουργίας, αφανίζοντας όλες τις παραγωγικές μας δραστηριότητες. Μας αφαίρεσαν επίσης την χαρά της συμμετοχής, ότι κι αν αποφασίσει η ελληνική πολιτεία στο τέλος εφαρμόζει τις εντολές του …. Συγγνώμη του (δανειστή) δηλαδή του τοκογλύφου.

Ηλθε η ύστατη ώρα να αποδείξουμε, ότι είμαστε αντάξιοι της ιστορίας μας, για αυτούς που θυσιάστηκαν για τους σημερινούς που υποφέρουν για τις μέλλουσες γενεές εάν θέλουμε να υπάρχει το έθνος μας και στο μέλλον.

Να πάρουμε τις τύχες του έθνους μας στα χέρια μας, όχι αύριο σήμερα όλοι μαζί με τον παπά, με τον δάσκαλο, με τον γιατρό, με τον επιστήμονα, με τον βιομήχανο, με τον εφοπλιστή, με το στρατό, με τον εργάτη, με τον αγρότη, ο αγώνας είναι εθνικός και πατριωτικός. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.

Να αρχίσουμε πάλι να παράγουμε, να πουλάμε, να κερδίζουμε και έτσι να ζούμε. Να δημιουργούμε πλούτο υλικό, πνευματικό και ηθικό.

Ο Θεός μαζί μας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail